Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Magical Pride

Magical Pride

Beleef een avond vol diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride (voorheen bekend als Magical Pride) met live optredens, ontmoetingen met Disney figuren en attracties voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Geniet daarnaast van een kleurrijke en unieke parade en vier diversiteit met de magie van Disney.


Pride in Disneyland Paris

Naast de onofficiële 'Gay Days' in de Amerikaanse Disney parken, organiseert Disneyland Paris als eerste resort een officiële Disney Pride tijdens de Disneyland Paris Pride avondhappening. De geplande evenementen in 2020 en 2021 zijn geannuleerd vanwege de coronacrisis. In 2022 was het event weer terug op de kalender. Het eerstvolgende evenement vindt plaats op 17 juni 2023.

Vier diversiteit met live optredens van populaire bands, acts en DJ's. Tijdens de eerste editie in 2019 waren Years & Years (band), Boy George (DJ) en Corine (act) aanwezig. In 2022 zullen de volgende artiesten optreden: Mika, Bilal Hissani en Becky Hill. Artiesten voor de editie van 2023 zijn momenteel nog niet bekend.

Daarnaast geniet je van de kleurrijke Magical March of Diversity Parade en zijn er unieke fotomomenten in het hele park. Naast optredens van artiesten zijn alle populaire attracties in het Walt Disney Studios Park eveneens geopend én zijn er speciale ontmoetingen met Disney figuren.


Tickets & Hotels

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de partytickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse partytickets zijn vanaf het najaar online verkrijgbaar. Bestel ze eenvoudig hieronder. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen