Openingstijden vandaag
Maandag 25 mei 2020
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Magical Pride

Magical Pride

Beleef een avond vol diversiteit tijdens Disneyland Paris Pride (voorheen bekend als Magical Pride) met live optredens, ontmoetingen met Disney figuren en attracties voor de hele familie van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park. Geniet daarnaast van een kleurrijke en unieke parade en vier diversiteit met de magie van Disney.


Pride in Disneyland Paris

Naast de onofficiële 'Gay Days' in de Amerikaanse Disney parken, organiseert Disneyland Paris als eerste resort een officiële Disney Pride tijdens de Disneyland Paris Pride avondhappening. Tijdens de eerste editie in 2019 was de avondhappening te beleven in de Studios. Tijdens de volgende editie zal het Disneyland Park gastheer zijn.

Belangrijk: Het geplande evenement op 6 juni 2020 is geannuleerd vanwege de coronacrisis. Het eerstvolgende evenement vindt plaats op 12 juni 2021.

Vier diversiteit met live optredens van populaire bands, acts en DJ's. Tijdens de eerste editie in 2019 waren Years & Years (band), Boy George (DJ) en Corine (act) aanwezig.

Daarnaast geniet je van de kleurrijke Magical March of Diversity Parade en zijn er unieke fotomomenten in het hele park.

Naast optredens van artiesten zijn alle populaire attracties in het Disneyland Park eveneens geopend én zijn er speciale ontmoetingen met Disney figuren.

Speciale merchandise is eveneens alleen tijdens Magic Pride verkrijgbaar bij Legends of Hollywood in Disney Studios 1.


Tickets & Hotels 2021

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de partytickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse partytickets zijn vanaf voorjaar 2021 online verkrijgbaar voor €89 (alleen avondhappening) of voor €109 waarbij je tevens toegang krijgt tot beide Disney parken vanaf 16:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen.

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Vier diversiteit op 12 juni 2021 tijdens Magical Pride met speciaal entertainment, meet & greets met Disney figuren, attracties, parade, karaoke en DJ Party van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €89
Vanaf €89
Electroland (Walt Disney Studios Park)

Electroland (Walt Disney Studios Park)

Op 2, 3 & 4 juli 2021 presenteert Disneyland Paris van 20:00 tot 02:00 uur het unieke dance evenement Electroland met optredens van internationale DJ's bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €89
Vanaf €89
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen