Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Zaterdag 15 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Frozen Sing-along show

Frozen Sing-along show

Ontdek een wereld vol ijs en muziek tijdens de interactieve Frozen Sing-along show in het Disneyland Park. Het Chaparral Theater in Frontierland vormt het decor van Disney’s grootste animatie hit ooit: Frozen. Zing mee met Anna, Elsa, Olaf, Kirstoff tijdens deze magische show.


Show

Het Chaparral Theater is voor de gelegenheid omgebouwd tot een waar ijspaleis met gigantische videoschermen, zodat iedereen uit volle borst mee kan zingen met de bekendste liedjes uit de film. Het publiek wordt actief bij de voorstelling betrokken door interactieve elementen, zoals de strandballen van Olaf. De show wordt van 11 november 2016 t/m 26 maart 2017 en van 11 november 2017 t/m 7 januari 2018 dagelijks 6 tot 12 keer in twee verschillende talen opgevoerd: één versie met liedjes in het Engels en één in het Frans.

De show begint met de opkomst van twee inwoners van Arendelle in traditionele kledij om de bezoekers welkom te heten. Anna wilt graag iets speciaals organiseren voor haar zus Elsa tijdens het winterfestival, maar door een sneeuwstorm kan het oorspronkelijke koor niet op tijd aanwezig zijn. Anna vraagt vervolgens hulp van het publiek om als gelegenheidskoor in te vallen en uit volle borst mee te zingen. De bekende liedjes ‘Do You Want To Build A Snow Man, ‘Love Is An Open Door’, ‘In Summer’ en natuurlijk ‘Let It Go’ passeren allemaal de revue.


Interactief

Er is veel interactie met het publiek tijdens het zingen van de liedjes, waarbij de dansers zich door de zaal begeven met onder andere strandballen tijdens het nummer van Olaf. Via drie grote videoschermen worden onder andere beelden uit de film met speciale karaoketekst van de liedjes getoond. Zo kan iedereen meezingen, ook voor bezoekers die de tekst niet helemaal kennen. Tijdens de Engelstalige show zijn er tevens Franse ondertitels te zien en visa versa.

Naast Anna zijn ook Olaf en Kristoff live te zien op het podium tot groot genoegen van het publiek. Tijdens de grote finale verschijnt ook Elsa ten tonele en zingt iedereen mee met ‘Let It Go’ waarbij het zelfs op magische wijze sneeuwt.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen