Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Jedi Training Academy

Jedi Training Academy

Ontdek de wereld van Star Wars tijdens de interactieve Jedi Training Academy in het Disneyland Park. Het Videopolis Theater in Discoveryland vormt het decor van deze show waarin jonge bezoekers leren hoe ze met ‘The Force’ moeten omgaan tijdens hun confrontatie met Darth Vader.


Show

Het podium van het Videopolis Theater is voor de gelegenheid omgebouwd tot een basis van de rebellen. De show maakt gebruikt van special effects en wordt 6 keer per dag gepresenteerd door één Master Jedi (tweetalig), vergezeld door twee Jedi Knights, twee Stormtroopers, R2-D2 (als audio-animatronic) en niemand minder dan Darth Vader zelf. Er kunnen maximaal 12 kinderen per show deelnemen om als Padawan getraind te worden tot Jedi Knight.

De show begint met een Light Saber demonstratie van de Master Jedi. Vervolgens worden de kinderen gevraagd om het podium te betreden en zo hun training te beginnen. Het hanteren van de Light Saber is een essentieel onderdeel, maar ook het verplaatsen van objecten met enkel je gedachten passeert de revue. De show wordt echter bruut verstoord door Darth Vader en zijn Stormtroopers. Lukt het de jonge Padawan’s om de slechterik uit Star Wars te verslaan?


Interactief

Tijdens de interactieve show vormen de kinderen het middelpunt en binden zij de strijd aan met het kwade. Ouders kunnen hun kinderen in de ochtend (10:15 uur op weekdagen of 10:30 uur in het weekend) aanmelden voor de show bij de ingang van het theater. Eenmaal uitgekozen, worden de jonge Padawan's, samen met hun ouders, bij de Alpha Arcade door een Jedi Knight uitgebreid geïnstriueerd in de vechttechnieken die tijdens de voorstelling toegepast gaan worden. De ouders van de deelnemende kinderen mogen vervolgens op de eerste rij plaatsnemen om hun kroost van dichtbij te kunnen zien. Na afloop ontvangen alle kinderen een certificaat en mogen zij zich officieel Jedi Knight noemen. Alleen komen kijken naar de show zonder deel te nemen is uiteraard ook mogelijk.

De Jedi Training Academy is nog t/m 3 september 2017 dagelijks te zien in het Videopolis Theater. Vanaf het kerstseizoen in 2017 zal de show worden verplaatst naar het Discoveryland Theater.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen