Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Shows
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
The Forest of Enchantment

The Forest of Enchantment

Ga mee op een magische reis door een betoverend bos tijdens The Forest of Enchantment in het Disneyland Park. Het Chaparral Theater in Frontierland is de thuishaven van deze tweetalige show met onder andere Brave, Rapunzel, Tarzan, The Jungle Book en Pocahontas. De show bevat verder bewegend decor en live zangers met een unieke soundtrack.


Show

De tweetalige show speelt zich af in de natuur en voor de gelegenheid is het Chaparral Theater omgebouwd tot een magisch bos. Enchantella zal de show presenteren en wordt bijgestaan door enkele zangers, die tevens de 4 elementen uitbeelden: Waterlilo (water), Ragina (vuur), Lezardo (aarde), Lucile (wind). Samen met Disney figuren uit Brave (Merida), Rapunzel (inclusief Flynn Rider), Tarzan, The Jungle Book (Baloo en King Louie) en Pocahontas (inclusief John Smith), ga je mee op reis door de wondere wereld van de natuur. De show beleefde haar eerste seisoen van 10 februari t/m 8 mei 2016 en zal daarna weer van 1 juli t/m 3 september 2017 dagelijks worden opgevoerd.

De show begint met Enchantella en haar vrienden uit de natuur met het prachtige nummer 'Believe', dat exclusief is geschreven voor Disneyland Parijs. Na de introductie neemt Pocahontas het stokje over als ze John Smith leert hoe de natuur werkt. Niet veel later gaan we dieper de jungle in en komen we Balou en King Louie tegen uit The Jungle Book. Tarzan komt vervolgens het podium opgeslingerd en maakt de weg vrij voor Rapunzel en haar Flynn Rider in een romantisch bootje en lichtgevende lampionnen. Als laatste laat Merida uit Brave zien dat niet alleen mannen hun 'mannetje' kunnen staan alvorens de finale begint met alle Disney figuren op het podium.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen