Nieuws
Black Friday shopDisney: Tot 50% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes
23/11/2021

Black Friday shopDisney: Tot 50% korting op heel veel Disney merchandise met actiecodes

Haal de magie van Disney in huis en profiteer van de Black Friday uitverkoop bij shopDisney en de online Disney Store. Ontvang nu 50% korting op een groot aantal artikelen van Frozen tot Pixar en van Marvel tot Star Wars voor zowel volwassenen, als kinderen.


Black Friday shopDisney

De Black Friday acties zijn weer van start gegaan met hoge kortingen op heel veel Disney artikelen. Profiteer van dubbele kortingen en sla je slag voor de feestdagen. Wij maken het je makkelijk door alle actuele acties te vermelden in het onderstaande overzicht met gratis verzending naar Nederland en België vanaf €60, zodat je in één oogopslag kunt zien welke aanbiedingen er beschikbaar zijn:


Disney Kerst Shop

Geen kerst zonder een flinke portie Disney magie! Bekijk de nieuwe Christmas merchandise lijn van shopDisney met exclusieve artikelen, zoals knuffels, kleding, oortjes, speelgoed, ornamenten en advent kalenders.


Uitverkoop Disney Store / shopDisney

In Disneyland Paris is er in bepaalde periodes uitverkoop met hoge kortingen op een groot aantal artikelen in de winkels van het resort. Ben je niet in de gelegenheid om in die periode een bezoek te brengen aan Disney, profiteer dan van onze online uitverkoop in samenwerking met de Disney Store. Ontvang tot 50% korting op diverse artikelen en haal de magie extra voordelig in huis:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Nieuw cruiseschip Disney Destiny als zevende schip uit de Disney Cruise Line vloot
20/03/2024
Ontdek het zevende schip van Disney Cruise Line onder de naam Disney Destiny[...] Lees meer
Disney Fantasy komt naar Europa met cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa
15/03/2024
Voor het eerst komt de Disney Fantasy naar Europa voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen