Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom

Op bepaalde avonden organiseert Walt Disney World de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom. Gasten stappen aan boord een boot op de Seven Seas Lagoon en genieten van snacks en drankjes tijdens het vuurwerk in en rondom Magic Kingdom.


Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise op Seven Seas Lagoon

De boottocht begint bij de Ticket and Transportation Center (TTC). Na het inchecken ontvangen de gasten een welkomstdrankje en wordt het achtergrondverhaal verteld van de boot waar ze op zitten. Eenmaal onderweg wordt een uitgebreid en luxe snack buffet geserveerd met o.a. specialiteiten, zoals de KABOOM! Cupcakes, Rocket Burst Popcorn Push Ups, Red Velvet Wow! Pie en Grand Finale Key Lime Tarts.

Gasten hebben de keuze uit speciale drankjes (non-alcoholisch en alcoholisch) en kinderen kunnen deelnemen aan een ultraviolet scavenger hunt. Als de vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom begint, kunnen gasten plaatsnemen aan de railing en krijgen zij speciale 'Mickey Vision' brillen om de kijkervaring extra magisch te maken. De muziek van de show wordt live uitgezonden op de boot. Kosten zijn $99 per volwassene en $69 voor kinderen, inclusief onbeperkt snacks en drinken. Bekijk de video:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen