Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom

De populaire show 'Finding Nemo: The Musical' keert terug in Walt Disney World met een vernieuwde show in Disney's Animal Kingdom. De entertainment afdeling van Disney werkt momenteel aan de nieuwe versie die in 2022 te zien zal zijn.


Finding Nemo: The Musical in Disney's Animal Kingdom

De originele Finding Nemo show opende in 2007 in de 'Theater in the Wild' arena van Disney's Animal Kingdom met poppenspelers. De show werd direct een hit onder bezoekers en maakte gebruik van de bekende muziek uit de film, maar ook nieuwe speciaal voor de show geschreven musical nummers, zoals' In the Big Blue World' en 'Go with the Flow'.

De nieuwe show, die in 2022 te zien zal zijn, wordt gebaseerd op de originele versie, maar zal nieuwe elementen bevatten om bezoekers nog meer in de wereld van Nemo onder te dompelen. Details zijn nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk wordt de show een mix van Finding Nemo en Finding Dory.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen