Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 10 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World

Tijdens D23 Expo 2022 werd bekend gemaakt dat Walt Disney World nieuwe attracties krijgt gebaseerd op Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom. De nieuwe attracties komen te liggen in het voormalige Dinoland U.S.A. deel van het park.


Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World

Als onderdeel van het "Blue Sky" concept landeerde Disney nieuwe ideeën voor attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom. Details werden niet bekend gemaakt, maar een visual toont de gebieden op de plek waar nu Dinoland U.S.A. ligt. Onderin op het concept zijn twee Moana attracties te zien met links een water attractie en rechts een spinner attractie. Bovenin is de skyline van Zootopia te zien.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen in 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor aankomsten in 2022 of 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
29/11/2022
Ontdek de nieuwe interactieve 'Hey Disney' Voice Assistant voor gasten van de Disney hotels in Walt Disney World[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen