Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Vogelshow 'UP! A Great Bird Adventure' met Russell & Dug in Walt Disney World
17/04/2018

Vogelshow 'UP! A Great Bird Adventure' met Russell & Dug in Walt Disney World

Ter ere van de 20ste verjaardag van Disney's Animal Kingdom presenteert het park in Walt Disney World een nieuwe vogelshow met figuren uit de Pixar film UP. Russell & Dug maken hun opwachting met 'senior wilderness explorer' Anika en prachtige vogels uit het dierenrijk tijdens 'UP! A Great Bird Adventure'.


UP show in Disney's Animal Kingdom

De nieuwe show gaat op 22 april 2018 officieel in premiere, maar Disney is al begonnen met enkele preview-vertoningen voor een select publiek. De show met UP figuren vervangt 'Flights of Wonder' waar eveneens vogels de hoofdrol speelden.

De buitenkant van het theater in het Aziatische gedeelte van het park is vernieuwd en past nu veel beter in de omgeving. Presentatrice Anika neemt bezoekers mee op een mooie reis langs exotische vogelsoorten die vlak boven het publiek vliegen.

Foto's: Blog Mickey


Kevin als live character

"Kevin is a girl?!" Vanaf voorjaar 2019 ontmoet je daarnaast de grote vogel Kevin uit de film als zij rondom de showlocatie door Disney's Animal Kingdom loopt voor een ontmoeting met haar fans.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen