Walt Disney World    |    Nieuws    |    Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World
Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World
16/05/2022
Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World

Goed nieuws voor bezoekers van Walt Disney World! Delta Air Lines heeft bekend gemaakt dat ze vanaf 29 oktober 2022 weer rechtstreeks gaat vliegen op Orlando International Airport (MCO) vanuit Schiphol Airport (AMS). Tot die tijd zijn alleen vluchten vanuit Amsterdam naar Orlando mogelijk met minimaal één tussenstop.


Delta hervat rechtstreekse vluchten naar Orlando

De rechstreekse route van Schiphol naar Orlando was sinds het begin van de coronapandemie opgeschort, maar zal vanaf 29 oktober 2022 weer opgestart worden met dagelijks directe vluchten tussen Amsterdam (Schiphol Airport) en Orlando (Orlando International Airport).

In eerste instantie vliegt Delta dagelijks om 10:40 uur vanuit Amsterdam (AMS) naar Orlando (MCO) met aankomst om 17:25 uur. De retourvlucht vanaf Olando naar Amsterdam zal dagelijks om 19:30 uur vertrekken en aankomen om 10:30 uur. Tot die tijd zijn er momenteel vluchten van Schiphol naar Orlando beschikbaar met minimaal één tussenstop, meestal in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk of Duitsland. Bekijk voordelige vluchten vanuit alle luchthavens naar Orlando:


Geen mondkapjes meer in vliegtuigen en de Disney parken

Naast de terugkeer van de rechtstreekste vluchten is ook de mondkapjesplicht sinds 18 april 2022 opgeheven na een uitspraak van de rechter in Florida. Het gevolg van de uitspraak is dat Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen de regel per direct hebben laten vervallen en het dragen van mondkapjes optioneel wordt.

Eerder stopte Walt Disney World al met de mondkapjesplicht in de parken. Het verdwijnen van de mondkapjes in de Amerikaanse vervoerssector zorgt er voor dat Walt Disney World tevens de verplichting los laat om ze te dragen in de bussen, monorails, boten en Skyliner binnen het resort.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen