Reserveer een Disney PhotoPass fotograaf voor een privé fotoshoot in de parken
20/04/2021
Reserveer een Disney PhotoPass fotograaf voor een privé fotoshoot in de parken

De Disney PhotoPass service in Walt Disney World wordt uitgebreid met de nieuwe 'Capture Your Moment' beleving waarbij je een persoonlijke Disney fotograaf boekt voor een privé fotoshoot met je hele gezelschap in een park naar keuze.


Capture Your Moment

De nieuwe service zal gelanceerd worden in Magic Kingdom Park. De shoot kost $50 voor maixmaal 8 personen en duurt 20 minuten. Samen met de Disney fotograaf bepaal je zelf wat voor soort fotoshoot je graag zou willen in en rondom Main Street, U.S.A. en Cinderella Castle. Dit kan bijvoorbeeld ook een aanzoek zijn of andere mijlpalen in je leven, zoals een verjaardag.

Na een eerste testfase in Magic Kingdom, is de dienst nu ook beschikbaar in Disney's Animal Kingdom en daarna de overige parken. Uiteraard is de Tree of Life een punt waar de shoot kan plaatsvinden, maar ook in de overige landen zijn mogelijkheden.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Ontmoet Mickey Mouse onderwater in zijn duikerspak bij The Seas in Walt Disney World
09/06/2021
Duik onderwater met Mickey en ontmoet de bekende muis in Epcot[...] Lees meer
Walt Disney World stopt met mondkapjes plicht en verkort het afstand houden
15/05/2021
Versoepelingen in Walt Disney World met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes en afstand houden[...] Lees meer
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Ontdek Disney's grootste avondshow ooit met Harmonious in Epcot[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen