Openingstijden vandaag
Zondag 20 oktober 2019
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Early Morning Magic in Walt Disney World met exclusieve attracties en ontbijtbuffet
03/10/2019
Early Morning Magic in Walt Disney World met exclusieve attracties en ontbijtbuffet

Op bepaalde dagen organiseert Walt Disney World de exclusieve Early Morning Magic service in Magic Kingdom Park waarbij bezoekers eerder toegang krijgen tot Fantasyland zonder wachttijden bij attracties en met een heerlijk all-you-can-eat ontbijtbuffet.


De nieuwe service moet niet verward worden met de reguliere Extra Magic Hours. Die uren zijn gratis toegankelijk voor alle gasten van de Disney hotels en worden iedere dag aangeboden in een ander park. Early Morning Magic is een nieuw 'hardticket' evenement in Magic Kingdom waar apart voor betaald moet worden en is tevens toegankelijk voor gasten die niet in een Disney hotel verblijven.

Gasten met een ticket krijgen van 07:45 tot 09:00 uur exclusief toegang tot Fantasyland met de volgende geopende attracties en ontmoetingen:

  • The Many Adventures of Winnie the Pooh
  • Seven Dwarfs Mine Train
  • Princess Fairytale Hall
  • “it’s a small world”
  • Under the Sea ~ Adventures of the Little Mermaid
  • Mad Tea Party

Daarnaast serveert Cosmic Ray’s Starlight Café van 08:00 tot 10:00 uur een heerlijk all-you-can-eat ontbijtbuffet. Tip: Reguliere daggasten krijgen vanaf 09:00 uur toegang tot Magic Kingdom Park. Gebruik je tijd van 07:45 tot 09:00 uur om alle attracties en ontmoetingen te doen. Inchecken voor het evenement is mogelijk vanaf 07:30 uur bij de ingang van het park. Als de andere gasten ook toegang krijgen, ga je ontbijten. Zo profiteer je maximaal van de service.

Early Morning Magic is een 'hardticket' evenement en kost $89 per volwassene en $79 per kind. Een regulier toegangsticket voor Magic Kingdom op die dag is tevens vereist. Er is beperkte beschikbaarheid per dag om het aantal gasten laag te houden en daardoor geen wachttijden bij attracties.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Epcot in Walt Disney World wordt vernieuwd met Ratatouille, Mary Poppins en Moana
27/08/2019
Bekijk alle nieuwe attracties, gebieden en vernieuwingen in Epcot voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Interactieve NBA Experience opent in Walt Disney World met basketbal activiteiten
14/08/2019
Ontdek de nieuwe NBA Experience in Disney Springs met basketbal activiteiten voor alle leeftijden[...] Lees meer
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
09/07/2019
Ontdek de nieuwe lobby, restaurant, lounges en kamers van Gran Destino Tower in Walt Disney World[...] Lees meer
Beleef Disney's Typhoon Lagoon Waterpark in het donker tijdens de H2O Glow Nights
03/06/2019
Beleef Disney's Typhoon Lagoon Waterpark in Walt Disney World in het donker met alle attracties én speciaal entertainment[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen