Walt Disney World    |    Nieuws    |    Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 augustus 2022
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
21:00 tot 22:30 - Extra Magische Uren
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom

Op bepaalde avonden organiseert Walt Disney World de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom. Gasten stappen aan boord een boot op de Seven Seas Lagoon en genieten van snacks en drankjes tijdens het vuurwerk in en rondom Magic Kingdom.


Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise op Seven Seas Lagoon

De boottocht begint bij de Ticket and Transportation Center (TTC). Na het inchecken ontvangen de gasten een welkomstdrankje en wordt het achtergrondverhaal verteld van de boot waar ze op zitten. Eenmaal onderweg wordt een uitgebreid en luxe snack buffet geserveerd met o.a. specialiteiten, zoals de KABOOM! Cupcakes, Rocket Burst Popcorn Push Ups, Red Velvet Wow! Pie en Grand Finale Key Lime Tarts.

Gasten hebben de keuze uit speciale drankjes (non-alcoholisch en alcoholisch) en kinderen kunnen deelnemen aan een ultraviolet scavenger hunt. Als de vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom begint, kunnen gasten plaatsnemen aan de railing en krijgen zij speciale 'Mickey Vision' brillen om de kijkervaring extra magisch te maken. De muziek van de show wordt live uitgezonden op de boot. Kosten zijn $99 per volwassene en $69 voor kinderen, inclusief onbeperkt snacks en drinken. Bekijk de video:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Mickey's Very Merry Christmas Party keert in winter 2022 terug in Walt Disney World
24/06/2022
De populaire Mickey's Very Merry Christmas Party in Walt Disney World keert in 2022 terug met show, parade en vuurwerk[...] Lees meer
Hoeveel gratis Disney Dining Credits krijg je voor ieder hotel in Walt Disney World?
10/06/2022
Bekijk hoeveel gratis Disney Dining Credit je krijgt per hotel categorie in Walt Disney World[...] Lees meer
Minnie Vans keren terug in Walt Disney World met privé taxi vervoer vanaf 29 juni 2022
08/06/2022
Disney's eigen taxi service Minnie Vans keert vanaf 29 juni 2022 weer terug in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen