Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom

Op bepaalde avonden organiseert Walt Disney World de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom. Gasten stappen aan boord een boot op de Seven Seas Lagoon en genieten van snacks en drankjes tijdens het vuurwerk in en rondom Magic Kingdom.


Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise op Seven Seas Lagoon

De boottocht begint bij de Ticket and Transportation Center (TTC). Na het inchecken ontvangen de gasten een welkomstdrankje en wordt het achtergrondverhaal verteld van de boot waar ze op zitten. Eenmaal onderweg wordt een uitgebreid en luxe snack buffet geserveerd met o.a. specialiteiten, zoals de KABOOM! Cupcakes, Rocket Burst Popcorn Push Ups, Red Velvet Wow! Pie en Grand Finale Key Lime Tarts.

Gasten hebben de keuze uit speciale drankjes (non-alcoholisch en alcoholisch) en kinderen kunnen deelnemen aan een ultraviolet scavenger hunt. Als de vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom begint, kunnen gasten plaatsnemen aan de railing en krijgen zij speciale 'Mickey Vision' brillen om de kijkervaring extra magisch te maken. De muziek van de show wordt live uitgezonden op de boot. Kosten zijn $99 per volwassene en $69 voor kinderen, inclusief onbeperkt snacks en drinken. Bekijk de video:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
13/08/2021
Walt Disney World lanceert de nieuwe gratis Disney Genie Service met persoonlijke schema's en tips[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen