Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom

De populaire show 'Finding Nemo: The Musical' keert terug in Walt Disney World met een vernieuwde show in Disney's Animal Kingdom. De entertainment afdeling van Disney werkt momenteel aan de nieuwe versie die in 2022 te zien zal zijn.


Finding Nemo: The Musical in Disney's Animal Kingdom

De originele Finding Nemo show opende in 2007 in de 'Theater in the Wild' arena van Disney's Animal Kingdom met poppenspelers. De show werd direct een hit onder bezoekers en maakte gebruik van de bekende muziek uit de film, maar ook nieuwe speciaal voor de show geschreven musical nummers, zoals' In the Big Blue World' en 'Go with the Flow'.

De nieuwe show, die in 2022 te zien zal zijn, wordt gebaseerd op de originele versie, maar zal nieuwe elementen bevatten om bezoekers nog meer in de wereld van Nemo onder te dompelen. Details zijn nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk wordt de show een mix van Finding Nemo en Finding Dory.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen