Walt Disney World start met optionele gezichtsherkenning voor toegang tot de parken
23/03/2021
Walt Disney World start met optionele gezichtsherkenning voor toegang tot de parken

Walt Disney World is sinds maart 2021 begonnen met een eerste test met gezichtsherkenning voor toegang tot de themaparken. Deze - nu nog optionele - methode zal in eerste instantie voor een beperkt aantal bezoekers beschikbaar zijn bij de ingang van Magic Kingdom, naast de reguliere methode via de bekende vingerafdrukscanner.


Gezichtsherkenning

Het nieuwe contactloze systeem zal op termijn het huidige systeem met vingerafdrukken vervangen om zo het aantal contactmomenten voor bezoekers te minimaliseren. De gezichtsherkenning werkt snel en makkelijk en kan tevens overweg met mondkapjes. De gemaakte foto wordt enkel als unieke code opgeslagen en gekoppeld aan het gebruikte toegangsbewijs, net als de reguliere methode via de vingerafdrukken.

De procedure bij Magic Kingdom Park werkt als volgt: Bezoekers scannen hun toegangsbewijs (ticket of MagicBand), kijken vervolgens in de camera waarbij petten en zonnebrillen moeten worden afgezet en kunnen daarna direct doorlopen. Deze methode zorgt voor een meer gestroomlijnde toegang waardoor de wachttijd om binnen te komen korter wordt.

Foto's: WDW Magic


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Ontmoet Mickey Mouse onderwater in zijn duikerspak bij The Seas in Walt Disney World
09/06/2021
Duik onderwater met Mickey en ontmoet de bekende muis in Epcot[...] Lees meer
Walt Disney World stopt met mondkapjes plicht en verkort het afstand houden
15/05/2021
Versoepelingen in Walt Disney World met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes en afstand houden[...] Lees meer
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Ontdek Disney's grootste avondshow ooit met Harmonious in Epcot[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen