Openingstijden vandaag
Maandag 23 september 2019
Disneyland Park
10:00 tot 20:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
09/07/2019
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World

In 2019 opent de Gran Destino Tower bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World met in totaal 545 nieuwe kamers en suites. De toren is geïnspireerd op de Destino short film die Disney samen met Salvador Dali heeft gemaakt. Het Spaans georiënteerde resort heeft daarnaast zakelijke faciliteiten voor conventies en bijeenkomsten.


Tijd voor een eerste blik op dit nieuwe markante gebouw met spectaculair uitzicht over heel Walt Disney World. De toren bestaat o.a. uit een twee verdiepingen tellende lobby, eetgelegenheden en lounges. Voor gasten die vanaf 9 juli 2019 arriveren voor een verblijf in Disney's Coronado Springs Resort wordt de toren de nieuwe check-in locatie met een overdekte looproute naar het bestaande El Centro waar de originele winkels en restaurants zich bevinden.

Het grote restaurant in Gran Destino Tower is Toledo – Tapas, Steak & Seafood. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er veel verschillende soorten gerechten verkrijgbaar van kleine gerechten tot vlees- en visspecialiteiten. Het plafond bestaat uit prachtige glas-in-lood ramen inclusief uitzicht over Walt Disney World.

Er zijn twee lounges te vinden in de toren: de Barcelona Lounge op de eerste en tweede verdieping (zichtbaar vanuit de lobby) en de Dahlia Lounge op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over Disney's Hollywood Studios.

De kamers zijn onderverdeeld in twee categorieën: Standard (met of zonder Water View) en Suites (Deluxe, One Bedroom en Presidential). De accommodaties bestaan uit moderne en ruime badkamers met inloopdouche.

Daarnaast introduceert Disney voor de eerst de nieuwe interactieve TV's. Gasten kunnen hun My Disney Experience koppelen aan de tv voor persoonlijke informatie, films en series on demand bekijken en content vanuit een mobiele telefoon of tablet streamen naar de tv.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Epcot in Walt Disney World wordt vernieuwd met Ratatouille, Mary Poppins en Moana
27/08/2019
Bekijk alle nieuwe attracties, gebieden en vernieuwingen in Epcot voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Interactieve NBA Experience opent in Walt Disney World met basketbal activiteiten
14/08/2019
Ontdek de nieuwe NBA Experience in Disney Springs met basketbal activiteiten voor alle leeftijden[...] Lees meer
Beleef Disney's Typhoon Lagoon Waterpark in het donker tijdens de H2O Glow Nights
03/06/2019
Beleef Disney's Typhoon Lagoon Waterpark in Walt Disney World in het donker met alle attracties én speciaal entertainment[...] Lees meer
Star Wars: Galaxy's Edge opent met nieuwe Millennium Falcon simulator attractie
30/05/2019
Ontdek de nieuwe high-tech attractie 'Millennium Falcon: Smugglers Run' als onderdeel van het nieuwe Star Wars: Galaxy's Edge[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen