Walt Disney World    |    Nieuws    |    Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
09/07/2019

Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World

In 2019 opent de Gran Destino Tower bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World met in totaal 545 nieuwe kamers en suites. De toren is geïnspireerd op de Destino short film die Disney samen met Salvador Dali heeft gemaakt. Het Spaans georiënteerde resort heeft daarnaast zakelijke faciliteiten voor conventies en bijeenkomsten.


Tijd voor een eerste blik op dit nieuwe markante gebouw met spectaculair uitzicht over heel Walt Disney World. De toren bestaat o.a. uit een twee verdiepingen tellende lobby, eetgelegenheden en lounges. Voor gasten die vanaf 9 juli 2019 arriveren voor een verblijf in Disney's Coronado Springs Resort wordt de toren de nieuwe check-in locatie met een overdekte looproute naar het bestaande El Centro waar de originele winkels en restaurants zich bevinden.

Het grote restaurant in Gran Destino Tower is Toledo – Tapas, Steak & Seafood. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er veel verschillende soorten gerechten verkrijgbaar van kleine gerechten tot vlees- en visspecialiteiten. Het plafond bestaat uit prachtige glas-in-lood ramen inclusief uitzicht over Walt Disney World.

Er zijn twee lounges te vinden in de toren: de Barcelona Lounge op de eerste en tweede verdieping (zichtbaar vanuit de lobby) en de Dahlia Lounge op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over Disney's Hollywood Studios.

De kamers zijn onderverdeeld in twee categorieën: Standard (met of zonder Water View) en Suites (Deluxe, One Bedroom en Presidential). De accommodaties bestaan uit moderne en ruime badkamers met inloopdouche.

Daarnaast introduceert Disney voor de eerst de nieuwe interactieve TV's. Gasten kunnen hun My Disney Experience koppelen aan de tv voor persoonlijke informatie, films en series on demand bekijken en content vanuit een mobiele telefoon of tablet streamen naar de tv.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen