Openingstijden vandaag
Maandag 25 mei 2020
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
09/07/2019
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World

In 2019 opent de Gran Destino Tower bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World met in totaal 545 nieuwe kamers en suites. De toren is geïnspireerd op de Destino short film die Disney samen met Salvador Dali heeft gemaakt. Het Spaans georiënteerde resort heeft daarnaast zakelijke faciliteiten voor conventies en bijeenkomsten.


Tijd voor een eerste blik op dit nieuwe markante gebouw met spectaculair uitzicht over heel Walt Disney World. De toren bestaat o.a. uit een twee verdiepingen tellende lobby, eetgelegenheden en lounges. Voor gasten die vanaf 9 juli 2019 arriveren voor een verblijf in Disney's Coronado Springs Resort wordt de toren de nieuwe check-in locatie met een overdekte looproute naar het bestaande El Centro waar de originele winkels en restaurants zich bevinden.

Het grote restaurant in Gran Destino Tower is Toledo – Tapas, Steak & Seafood. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er veel verschillende soorten gerechten verkrijgbaar van kleine gerechten tot vlees- en visspecialiteiten. Het plafond bestaat uit prachtige glas-in-lood ramen inclusief uitzicht over Walt Disney World.

Er zijn twee lounges te vinden in de toren: de Barcelona Lounge op de eerste en tweede verdieping (zichtbaar vanuit de lobby) en de Dahlia Lounge op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over Disney's Hollywood Studios.

De kamers zijn onderverdeeld in twee categorieën: Standard (met of zonder Water View) en Suites (Deluxe, One Bedroom en Presidential). De accommodaties bestaan uit moderne en ruime badkamers met inloopdouche.

Daarnaast introduceert Disney voor de eerst de nieuwe interactieve TV's. Gasten kunnen hun My Disney Experience koppelen aan de tv voor persoonlijke informatie, films en series on demand bekijken en content vanuit een mobiele telefoon of tablet streamen naar de tv.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Grootste Disney LEGO kasteel ter wereld uit Walt Disney World met 4080 stukjes
23/05/2020
Exclusief LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom bestaande uit verschillende Disney scènes[...] Lees meer
Disney Springs in Walt Disney World weer open met extra corona maatregelen
23/05/2020
Bekijk de heropening van Disney Springs in Walt Disney World met social distancing maatregelen[...] Lees meer
Wanneer gaat Walt Disney World weer open? Dit is wat we nu weten
06/05/2020
Bekijk alle actuele informatie over de heropening van Walt Disney World in Florida[...] Lees meer
Walt Disney World viert 50e verjaardag met nieuwe attracties, shows en hotels
27/04/2020
Beleef de 50e verjaardag van Walt Disney World en bekijk het overzicht van alle nieuwigheden[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen