Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind achtbaan opent in Walt Disney World
05/05/2022
Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind achtbaan opent in Walt Disney World

De superhelden komen naar Walt Disney World! Op 27 mei 2022 opent Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind in Epcot als Disney's eerste achterwaartse lanceer achtbaan met roterende karretjes en high tech projecties binnen het Marvel universum.


Guardians of the Galaxy achtbaan met achterwaartse lancering

Walt Disney World opent op 27 mei 2022 de nieuwe 'Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind' attractie in Epcot. De achtbaan komt te liggen in het World Discovery deel van het park. Het paviljoen krijgt de naam 'Wonders of Xandar' en introduceert voor het eerst de figuren uit Marvel's Guardians of the Galaxy in Walt Disney World.

In de attractie komen de Xandarians naar onze planeet om de Wonders of Xandar te runnen, maar dan gaat het mis. Op onverklaarbare wijze verdwijnen één voor één alle personen en gebouwen op aarde en kan een officier nog nét op tijd een noodoproep sturen naar het schip waar de Guardians op zitten. Rocket, Groot en Star-Lord beantwoorden de oproep en schieten te hulp.

Bezoekers worden achterwaarts gelanceerd in een 'Storytelling Coaster' waarbij de karretjes individueel kunnen roteren. Dit is een gecontroleerde rotatie, dus niet op basis van gewicht en willekeur zoals in Crush's Coaster in Disneyland Paris, maar gestuurd richting de vele scenes en projecties tijdens de rit. Onderweg zijn bekende nummers te horen van Star-Lord's bekende 'Awesome Mix Tapes'. Er zijn 6 verschillende nummers die willekeurig worden afgespeeld. Bekijk de complete video hieronder:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel voor 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + tot 35% korting op Disney Genie+ voor alle aankomsten in 2022 en 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Delta Air Lines gaat weer rechtstreeks vliegen naar Orlando vanaf Schiphol voor Walt Disney World
16/05/2022
Delta hervat rechtstreekse vluchten van Schiphol naar Orlando voor internationale bezoekers van Walt Disney World[...] Lees meer
Mickey's Not-So-Scary Halloween Party keert in 2022 terug in Walt Disney World
28/04/2022
De populaire Mickey's Not-So-Scary Halloween Party in Walt Disney World keert in 2022 terug met show, parade en vuurwerk[...] Lees meer
Tot 20% korting in Walt Disney World + shopDisney zomer merchandise voor de 50e verjaardag
25/04/2022
Ontvang tot 20% korting in de Disney hotels tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World en bestel unieke shopDisney merchandise[...] Lees meer
Verenigde Staten stopt met mondkapjesplicht voor alle vluchten vanaf 18 april 2022
19/04/2022
Geen mondkapjes meer verplicht tijdens vluchten naar en in de Verenigde Staten[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen