'Happily Ever After Nightime Spectacular' vervangt Wishes in Walt Disney World
11/02/2017
'Happily Ever After Nightime Spectacular' vervangt Wishes in Walt Disney World

Na ruim 14 jaar komt er op 11 mei officieel een einde aan 'Wishes Nighttime Spectacular' in Walt Disney World en wordt de vuurwershow vervangen door 'Happily Ever After Nighttime Spectacular' met projecties, lasers, en vuurwerk. De nieuwe show in Magic Kingdom zal op 12 mei in première gaan met dagelijkse voorstellingen bij het kasteel.


Tijdens de 18 minuten durende show zijn er figuren en scenes te zien uit meer dan 25 Disney films, waaronder The Little Mermaid, Aladdin, The Hunchback of Notre Dame, Sleeping Beauty, Toy Story, maar ook Zootopia en Moana. Het kasteel van Cinderella zal worden getransformeerd door spectaculaire projecties, lasers en 50 lichtbundels. Boven het kasteel zal een groots vuurwerk te zien zijn. De soundtrack van de nieuwe show is opgenomen door een 75-koppig orkest in London en bevat muziek uit bekende films als Beauty and the Beast, Pirates of the Caribbean en The Jungle Book.

Geen zin om het vuurwerk vanuit het drukke Main Street of Central Plaza te bekijken? De soundtrack van de show wordt ook in Fantasyland afgespeeld waarbij je alle ruimte hebt om het vuurwerk van achter het kasteel te bekijken. Bekijk de volledige show vanuit Fantasyland in deze 360 graden video:

De nieuwe show vervangt 'Wishes Nighttime Spectacular', die ruim 14 jaar lang te zien was in Magic Kingdom en te boek staat als de eerste moderne vuurwerkshow van Walt Disney World. Onder leiding van Jiminy Cricket worden bezoekers meegenomen langs diverse klassieke Disney films waarbij de focus ligt op het vuurwerk. De nieuwe show is vergelijkbaar met Disney Dreams! in Disneyland Paris en heeft, naast vuurwerk, ook projecties, lasers en lichtbundels. Bekijk de complete video van Wishes met publiek inclusief Disney Light'Ears.

Happily Ever After Nighttime Spectacular zal vanaf 12 mei 2017 dagelijks te zien zijn in Magic Kingdom. De reeds bestaande projectieshow 'Once Upon A Time', een kleinere versie van de gelijknamige avondshow in Tokyo Disneyland, blijft ook op bepaalde avonden te zien.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen