Incredibles kamers bij Disney's Contemporary Resort in Walt Disney World
24/06/2021
Incredibles kamers bij Disney's Contemporary Resort in Walt Disney World

Tijdens de grote renovatie van Disney's Contemporary Resort in Walt Disney World worden alle kamers vernieuwd met een Incredibles thema. Het vernieuwde hotel opent in het najaar van 2021 haar deuren met o.a. een aangepaste lobby en restaurants.


Disney's Contemporary Resort

Het hotel is, sinds de heropening van Walt Disney World, deels gesloten gebleven om de renovatie te versnellen, waardoor het resort in oktober 2021 alweer volledig operationeel is. Niet alleen de kamers worden vernieuwd, ook de lobby, de restaurants en het monorail station wordt compleet vernieuwd. Het gebouw krijgt nieuwe decoratieve elementen uit de moderne kunst.


Incredibles kamers

Alle kamers worden compleet vernieuwd en krijgen een licht Incredibles thema met o.a. nieuwe bedden, meubels, vloer en decoratie. Het kleurenpalet is geïnspireerd op het futuristische design uit de films met 'incredible' details. In de badkamer zijn de tegels en de vloeren voorzien van luxe steenmotieven.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen