Walt Disney World    |    Nieuws    |    Mickey & Minnie’s Surprise Celebration met street party en snacks in Walt Disney World
Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Mickey & Minnie’s Surprise Celebration met street party en snacks in Walt Disney World
19/01/2019

Mickey & Minnie’s Surprise Celebration met street party en snacks in Walt Disney World

In 2019 viert Walt Disney World de 90e verjaardag van Mickey tijdens 'Mickey & Minnie's Surprise Celebration' in Magic Kingdom Park. Geniet onder andere van een exclusieve meet & greet met beide sterren in hun feestelijke outfits, speciale snacks én de vernieuwde 'Move It! Shake It! MousekeDance It! Street Party' met live zangers en opzwepende muziek op Central Plaza.


De verjaardag van Mickey mag natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij gaan en daarom krijgen bezoekers van Magic Kingdom Park de unieke mogelijkheid om met het bekende koppel in hun nieuwe 'confetti outfits' op de foto te gaan. Mickey en Minnie zijn dagelijks te vinden in het Town Square Theater voor een meet & greet.

Foto: Tom Bricker

Naast de speciale ontmoeting, zijn de Disney figuren tevens te zien tijdens de vernieuwde 'Move It! Shake It! MousekeDance It! Street Party' die meerdere keren per dag door Main Street trekt met een interactieve show stop op Central Plaza. Op diverse wagens zijn de figuren te zien in hun nieuwe outfits met daarnaast een nieuwe moderne soundtrack én live zangers. Dans vrolijk mee tussen de performers en figuren en wellicht zie je jezelf op de grote videoschermen.

Uiteraard is een verjaardag zonder snacks geen echte verjaardag, dus presenteert Disney diverse nieuwe snacks geïnspireerd op zowel Mickey, als Minnie. Geniet van de Mickey burger met macaroni & cheese bij Cosmic Ray’s Starlight Café, de Minnie's Kitchen Sink met ijs & toppings bij Plaza Ice Cream Parlor, de Now and Forever Slush met cider slush bij Gaston’s Tavern, de True Love Cheesecake met een aardbeij-vanille taartje bij diverse tafelservice restaurant en de gelimiteerde Mickey Sipper drinkbeker.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen