Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478

LEGO presenteert een uniek mini Disney bouwwerk met Cinderella Castle uit Magic Kingdom in Walt Disney World. Dit compacte bouwwerk is geschikt voor 12 jaar en ouder en bestaat uit meer dan 500 stukjes, inclusief Mickey Mouse als LEGO poppetje. Koop 'm nu met extra voordeel!


Mini Kasteel met 567 stukjes

Het Disney kasteel is 21 cm hoog, 14 cm breed en 13 cm diep en bestaat uit de vele torentjes van Cinderella Castle in Magic Kingdom Park. Het totale bouwpakket met code 40478 bestaat uit 567 stukjes. Bekijk de scenes en klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave:


 

Grootste Disney LEGO kasteel ter wereld

Naast het bovenstaande mini kasteel, is ook een grote versie van Cinderella Castle verkrijgbaar met maar liefst 4080 stukjes en diverse Disney figuren. Het Disney kasteel is 74 cm hoog, 44 cm breed en 31 cm diep en bestaat uit verschillende Disney scènes uit klassieke Disney films, zoals Aladdin, Beauty and the Beast, Fantasia en Snow White.


Bestellen met voordeel

Dit artikel en andere Disney LEGO bouwpakketten bestel je eenvoudig online en worden bij je thuis bezorgd in Nederland en België. Profiteer van de meest voordelige prijzen door hier te klikken of klik op 'Ontdek prijzen' hieronder:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag
01/10/2021
Ontdek de interactieve MagicBand+ in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen