Walt Disney World    |    Nieuws    |    Minnie Vans keren terug in Walt Disney World met privé taxi vervoer vanaf 29 juni 2022
Minnie Vans keren terug in Walt Disney World met privé taxi vervoer vanaf 29 juni 2022
08/06/2022
Minnie Vans keren terug in Walt Disney World met privé taxi vervoer vanaf 29 juni 2022

De Minnie Vans service in Walt Disney World keert vanaf 29 juni 2022 weer terug met een Uber-achtige taxi service binnen het resort. Naast de gratis bussen, monorails, gondels en boten met vaste tijden, is er nu ook een betaalde point-to-point service met een hele vloot aan Minnie wagens die gasten vanuit de Lyft app kunnen bestellen om overal binnen het resort vervoerd te worden.


Minnie Vans in Walt Disney World

De service is sinds voorjaar 2018 beschikbaar voor alle Disney hotels, met uitzondering van de corona periode, en zal vanaf 29 juni 2022 opneuw worden aangeboden. De prijs bestaat uit een vast bedrag + een extra toeslag per kilometer berekend (vergelijkbaar met een reguliere taxi).

De gethematiseerde wagens kunnen maximaal 6 gasten vervoeren. Er zijn kinderzitjes aanwezig. Reguliere rolstoelen en ECV's kunnen vervoerd worden in de mindervalide variant, maar geen gemotoriseerde voertuigen.

Minnie Vans in Walt Disney World is in feite de Disney variant van Uber/Lyft. De wagens kunnen iedere dag van 06:30 uur tot 00:30 uur worden gereserveerd. De service is tevens uitgebreid met privé transport van en naar Orlando International Airport van 09:00 tot 00:00 uur.

Daarnaast is er eveneens transport mogelijk naar Port Canaveral Cruise Terminal voor gasten die een cruise met Disney Cruise Line combineren met een verblijf in Walt Disney World. Deze service is beschikbaar sinds oktober 2018 (enkel van Walt Disney World naar Port Canaveral).


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen