Moana kamers bij Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World
05/03/2021
Moana kamers bij Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World

Tijdens de grote renovatie van Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World worden alle kamers vernieuwd met een Moana thema. Het vernieuwde hotel opent op 19 juli 2021 haar deuren met o.a. een aangepaste lobby en monorail station.


The Great Ceremonial House

Het hotel is, sinds de heropening van Walt Disney World, gesloten gebleven om de renovatie te versnellen, waardoor het resort in juli 2021 alweer volledig operationeel is. Niet alleen de kamers worden vernieuwd, ook The Great Ceremonial House, waar de lobby en het monorail station zich in bevinden, wordt compleet vernieuwd. Het gebouw krijgt nieuwe decoratieve elementen met South Seas patronen.


Moana kamers

Alle kamers worden compleet vernieuwd en krijgen een licht Moana thema met o.a. nieuwe bedden, meubels, vloer en decoratie. Het kleurenpalet is geïnspireerd op eilanden uit de Pacific Ocean met details uit Moana. In de badkamer zijn de tegels en de vloeren gethematiseerd naar de zandvloer in de oceaan.

Er zijn tevens speciale Prinsessen kamers/suites te vinden in dit hotel met méér ruimte, een aparte woonkamer inclusief keukentje. Ook deze kamers zijn compleet vernieuwd met een Moana thema. Bekijk de rondleiding:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen