Nieuwe Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World
05/03/2021
Nieuwe Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World

Tijdens de grote renovatie van Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World worden alle kamers vernieuwd met een Moana thema. Het vernieuwde hotel opent binnenkort haar deuren met o.a. een aangepaste lobby en monorail station.


The Great Ceremonial House

Het hotel is, sinds de heropening van Walt Disney World, gesloten gebleven om de renovatie te versnellen, waardoor het resort in juli 2021 alweer volledig operationeel is. Niet alleen de kamers worden vernieuwd, ook The Great Ceremonial House, waar de lobby en het monorail station zich in bevinden, wordt compleet vernieuwd. Het gebouw krijgt nieuwe decoratieve elementen met South Seas patronen.


Moana kamers

Alle kamers worden compleet vernieuwd en krijgen een licht Moana thema met o.a. nieuwe bedden, meubels, vloer en decoratie. Het kleurenpalet is geïnspireerd op eilanden uit de Pacific Ocean met details uit Moana. In de badkamer zijn de tegels en de vloeren gethematiseerd naar de zandvloer in de oceaan.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Ontmoet Mickey Mouse onderwater in zijn duikerspak bij The Seas in Walt Disney World
09/06/2021
Duik onderwater met Mickey en ontmoet de bekende muis in Epcot[...] Lees meer
Walt Disney World stopt met mondkapjes plicht en verkort het afstand houden
15/05/2021
Versoepelingen in Walt Disney World met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes en afstand houden[...] Lees meer
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Ontdek Disney's grootste avondshow ooit met Harmonious in Epcot[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen