Walt Disney World    |    Nieuws    |    Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020

Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren

Tijdens de cast member previews voor Walt Disney World werd het nieuwe entertainment voor het eerst opgevoerd met o.a. speciale cavalcades en Disney figuren bij iconische gebouwen en locaties voor foto's en ontmoetingen op afstand. In dit artikel nemen we je mee langs alle parken met foto's en video's van het tijdelijke entertainment.


Entertainment

Als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 officieel opent voor het publiek zal het entertainment er in eerste instantie anders uitzien dan voorheen. In verband met de veiligheidsmaatregelen voor bezoekers en cast members zijn grootschalige producties, zoals complete parades en avondshows met vuurwerk, tijdelijk niet mogelijk. Ter vervanging presenteert Disney nieuw entertainment met o.a. cavalcades met Disney figuren die meerdere malen per dag in alle parken te zien zijn.

We beginnen in Magic Kingdom waar maar liefst VIJF verschillende cavalcades te zien zijn. Vanwege de veiligheid worden de showtijden niet op voorhand bekend gemaakt, maar zal het entertainment doorlopend te zien zijn waarbij de cavalcades vanuit Frontierland via Central Plaza naar Main Street U.S.A. trekken.

Tinker Bell & The Lost Treasure Cavalcade

Meerdere keren per dag is Tinker Bell te zien op haar 'Lost Treasure' paradewagen tijdens de Tinker Bell & The Lost Treasure Cavalcade. Tegelijkertijd en aansluitend zijn de Country Bears te zien op de balkons van Frontierland voor een ontmoeting op afstand.

Mickey & Friends Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Mickey en z'n vriendjes te zien op hun eigen paradewagen met dansers op de muziek van 'Good Time' tijdens de Mickey & Friends Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

Fantasyland Friends Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Fantasyland figuren, zoals Peter Pan, Winnie the Pooh, Mary Poppins en Aladdin te zien op hun eigen paradewagen én Gaston te paard op de muziek van 'Celebrate' of alleen de figuren uit Winnie the Pooh op de paardentram tijdens de Fantasyland Friend Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

Princess Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn de prinsessen te zien op hun eigen paradewagen én Merida te paard tijdens de Princess Cavalcade. Aansluitend zijn de prinsessen te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

A Goofy Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Goofy en z'n vriendjes te zien op hun eigen paradewagen met dansers op de muziek van 'Move it! Shake it! Celebrate it!' tijdens A Goofy Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen