Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren

Tijdens de cast member previews voor Walt Disney World werd het nieuwe entertainment voor het eerst opgevoerd met o.a. speciale cavalcades en Disney figuren bij iconische gebouwen en locaties voor foto's en ontmoetingen op afstand. In dit artikel nemen we je mee langs alle parken met foto's en video's van het tijdelijke entertainment.


Entertainment

Als Walt Disney World vanaf 11 juli 2020 officieel opent voor het publiek zal het entertainment er in eerste instantie anders uitzien dan voorheen. In verband met de veiligheidsmaatregelen voor bezoekers en cast members zijn grootschalige producties, zoals complete parades en avondshows met vuurwerk, tijdelijk niet mogelijk. Ter vervanging presenteert Disney nieuw entertainment met o.a. cavalcades met Disney figuren die meerdere malen per dag in alle parken te zien zijn.

We beginnen in Magic Kingdom waar maar liefst VIJF verschillende cavalcades te zien zijn. Vanwege de veiligheid worden de showtijden niet op voorhand bekend gemaakt, maar zal het entertainment doorlopend te zien zijn waarbij de cavalcades vanuit Frontierland via Central Plaza naar Main Street U.S.A. trekken.

Tinker Bell & The Lost Treasure Cavalcade

Meerdere keren per dag is Tinker Bell te zien op haar 'Lost Treasure' paradewagen tijdens de Tinker Bell & The Lost Treasure Cavalcade. Tegelijkertijd en aansluitend zijn de Country Bears te zien op de balkons van Frontierland voor een ontmoeting op afstand.

Mickey & Friends Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Mickey en z'n vriendjes te zien op hun eigen paradewagen met dansers op de muziek van 'Good Time' tijdens de Mickey & Friends Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

Fantasyland Friends Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Fantasyland figuren, zoals Peter Pan, Winnie the Pooh, Mary Poppins en Aladdin te zien op hun eigen paradewagen én Gaston te paard op de muziek van 'Celebrate' of alleen de figuren uit Winnie the Pooh op de paardentram tijdens de Fantasyland Friend Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

Princess Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn de prinsessen te zien op hun eigen paradewagen én Merida te paard tijdens de Princess Cavalcade. Aansluitend zijn de prinsessen te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.

A Goofy Cavalcade

Meerdere keren per dag zijn Goofy en z'n vriendjes te zien op hun eigen paradewagen met dansers op de muziek van 'Move it! Shake it! Celebrate it!' tijdens A Goofy Cavalcade. Aansluitend zijn deze figuren te zien op Main Street Station voor een ontmoeting op afstand.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World
13/06/2020
Bekijk de nieuwe look van Cinderella Castle in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Walt Disney World opent vanaf 11 juli 2020 de parken en hotels met maatregelen
28/05/2020
Lees alle informatie over de heropening van Walt Disney World met nieuwe maatregelen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen