Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
11/09/2023

Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World

Tijdens D23 Expo 2023 werd bekend gemaakt dat Walt Disney World nieuwe attracties krijgt gebaseerd op Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom. De nieuwe attracties komen te liggen in het voormalige Dinoland U.S.A. deel van het park.


Encanto en Indiana Jones attracties in Walt Disney World

Als onderdeel van het "Blue Sky" concept lanceerde Disney nieuwe ideeën voor attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom. Details werden niet bekend gemaakt, maar een visual toont de gebieden op de plek waar nu Dinoland U.S.A. ligt. Het nieuwe gebied krijgt de naam Tropical America.

Aan de linkerkant van het nieuwe land ligt Encanto met het magische huis van de familie Madrigal uit de film. Naast een attractie zullen er ook eetgelegenheden en winkeltjes te vinden zijn in een groene omgeving.

Aan de rechterkant van het nieuwe land komt Indiana Jones ter vervanging van Dinosaur. De bestaande attractie wordt compleet omgebouwd tot Indiana Jones Adventure die ook al te vinden is het Disneyland Resort in Californië


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2023 of Free Dining in 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2023.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang tot $2100 gratis Dining Credits + tot 7 dagen gratis entree + $200 Giftcard + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuw Disney LEGO kasteel van Cinderella Castle uit Walt Disney World met figuren - 43222
21/06/2023
Grootste LEGO Disney kasteel ter wereld uit Magic Kingdom voor de 100e verjaardag van Disney bestaande uit verschillende Disney scènes[...] Lees meer
Disney Jollywood Nights met shows en vuurwerk tijdens het kerstseizoen in Walt Disney World
15/06/2023
Ontdek de nieuwe Disney Jollywood Nights avondhappening in Disney's Hollywood Studios van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Dining Plan keert terug in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
09/05/2023
Het populaire Disney Disney Plan keert vanaf 2024 terug in Walt Disney World[...] Lees meer
Verenigde Staten stopt met vaccinatieplicht voor alle vluchten vanaf 12 mei 2023
03/05/2023
De vaccinatieplicht voor vluchten naar de Verenigde Staten zal per 12 mei 2023 worden opgeheven[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen