Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
11/09/2023

Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World

Tijdens D23 Expo 2023 werd bekend gemaakt dat Walt Disney World nieuwe attracties krijgt gebaseerd op Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom. De nieuwe attracties komen te liggen in het voormalige Dinoland U.S.A. deel van het park.


Encanto en Indiana Jones attracties in Walt Disney World

Als onderdeel van het "Blue Sky" concept lanceerde Disney nieuwe ideeën voor attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom. Details werden niet bekend gemaakt, maar een visual toont de gebieden op de plek waar nu Dinoland U.S.A. ligt. Het nieuwe gebied krijgt de naam Tropical America.

Aan de linkerkant van het nieuwe land ligt Encanto met het magische huis van de familie Madrigal uit de film. Naast een attractie zullen er ook eetgelegenheden en winkeltjes te vinden zijn in een groene omgeving.

Aan de rechterkant van het nieuwe land komt Indiana Jones ter vervanging van Dinosaur. De bestaande attractie wordt compleet omgebouwd tot Indiana Jones Adventure die ook al te vinden is het Disneyland Resort in Californië


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen