Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World

Tijdens D23 Expo 2022 werd bekend gemaakt dat Walt Disney World nieuwe attracties krijgt gebaseerd op Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom. De nieuwe attracties komen te liggen in het voormalige Dinoland U.S.A. deel van het park.


Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World

Als onderdeel van het "Blue Sky" concept landeerde Disney nieuwe ideeën voor attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom. Details werden niet bekend gemaakt, maar een visual toont de gebieden op de plek waar nu Dinoland U.S.A. ligt. Onderin op het concept zijn twee Moana attracties te zien met links een water attractie en rechts een spinner attractie. Bovenin is de skyline van Zootopia te zien.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Mickey's Very Merry Christmas Party keert in winter 2022 terug in Walt Disney World
24/06/2022
De populaire Mickey's Very Merry Christmas Party in Walt Disney World keert in 2022 terug met show, parade en vuurwerk[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen