Walt Disney World    |    Nieuws    |    Soarin' Around the World vliegt op grote hoogte naar nieuwe bestemmingen in EPCOT
Openingstijden vandaag
Maandag 20 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Soarin' Around the World vliegt op grote hoogte naar nieuwe bestemmingen in EPCOT
04/07/2016

Soarin' Around the World vliegt op grote hoogte naar nieuwe bestemmingen in EPCOT

Gasten van Epcot kunnen vanaf deze zomer 2016 een wereldreis maken door de lucht in Soarin’ Around the World. De nieuwe editie van Soarin’, die de oude versie met een vlucht over Californië vervangt, brengt je langs vele wereldberoemde locaties.


Nieuwe Soarin' film in Walt Disney World

Zo vlieg je het ene moment door de Afrikaanse savanne en het andere moment langs de Eiffeltoren. Met de opening van Disneys nieuwste park in Shanghai werd ook de nieuwste editie van deze 'one-of- a-kind' attractie geopend. De originele versie van de attractie, die speciaal werd ontworpen voor Disney California Adventure, is nu vervangen door een wereldreis. 

De Soarin’ attracties in zowel Shanghai, Orlando en Anaheim beschikken sinds kort over deze nieuwste editie. De film brengt je naar de bekende locaties ter wereld, waaronder de Chinese Muur, de Taj Mahal, de Sydney Harbor en de Pyramides van Gizeh. Je vliegt over vele verschillende wereldberoemde plekken, waaronder de Chinese Muur. 

Naast een nieuwe film is de technologie van de attractie in Epcot, die in 2005 werd geopend, ook verbeterd. De schermen zijn vernieuwd en de film is nu in 4K te zien. Hierdoor is de kwaliteit van de attractie verhoogd en de beleving dat je over de wereld heen zweeft nog echter. Voor het maken van de nieuwe film werden er beelden gemaakt vanaf allerlei voertuigen.

Ondanks alle veranderingen in de attracties, blijven er toch nog een aantal dingen hetzelfde. De geweldige muziek hoeven we niet te missen, want Disney heeft geen nieuwe muziek gecomponeerd voor de nieuwe film. Bovendien zal flight attendant Patrick Warburton nog steeds onderdeel zijn van de attractie voor de veiligheidsintructie. Ook is het exterieur van de attractie hetzelfde gebleven, wat verschilt in vergelijking met de versie in Disney California Adventure.

Terwijl de buitenkant van de attractie hetzelfde is gebleven, zijn er wel veranderingen gemaakt binnen de attractie. Zo is er een nieuwe zaal bijgebouwd, waardoor de attractie nu drie zalen heeft (Concourse A, B en C). Dit vergroot de capaciteit van de attractie aanzienlijk, waardoor de wachttijden van Soarin waarschijnlijk ook minder zullen worden. Epcot krijgt met de vernieuwde Soarin twee nieuwe avonturen erbij, na de opening van de Frozen Ever After attractie in het paviljoen van Noorwegen in World Showcase.


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen