Ontdek de Afrikaanse savanne na zonsondergang tijdens Sunset Kilimanjaro Safaris
18/07/2016
Ontdek de Afrikaanse savanne na zonsondergang tijdens Sunset Kilimanjaro Safaris

Kilimanjaro Safaris is één van de populairste attracties in Disney's Animal Kingdom waarbij je in grote jeeps een spannende tocht maakt langs allerlei wilde dieren op de Afrikaanse savanne. Vanaf nu kun je ook in de avond genieten van deze attractie tijdens Sunset Kilimanjaro Safaris met de ondergaande zon op de achtergrond.


Tijdens zonsondergang ga je met een grote jeep door de Afrikaanse Savanne waar je verschillende Afrikaanse dieren tegen komt zoals de leeuw, giraf en de olifant. De oranje gloed van de ondergaande zon geeft de safari een bijzondere mogelijkheid voor het nemen van spectaculaire foto’s. Let wel op dat het gebruik van een flitser niet toegestaan is tijdens de avond safari’s.

Na zonsondergang ga je tijdens je safari opzoek naar de Afrikaanse wilde hond, de hyena’s en een neushoorn. De vriendelijke gidsen delen hun kennis over de dieren met je en zetten de jeep af en toe stil zodat je kunt genieten van de natuur en de diersoorten. In het donker is er meer aandacht voor de verschillende dierengeluiden die goed te horen zijn doordat de dieren in de avond actiever zijn dan overdag. 

Om ervoor te zorgen dat je niets mist, zijn er op verschillende plekken lichten geplaatst die het effect geven van een zonsondergang en opkomende maan. De andere “dieren attracties” zullen gesloten blijven tijdens de avonduren. Dit geldt voor Wilderness Explorers, Maharajah Jungle Trek, Rafiki’s Planet Watch en Pangani Forest Exploration Trail. Bekijk de complete video van Sunset Kilimanjaro Safaris:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen