Vernieuwde Little Mermaid kamers bij Disney's Art of Animation Resort in Walt Disney World
07/11/2020
Vernieuwde Little Mermaid kamers bij Disney's Art of Animation Resort in Walt Disney World

Met de heropening van Disney's Art of Animation Resort in Walt Disney World nemen we een kijkje in de vernieuwde The Little Mermaid kamers met o.a. een nieuwe vloer, bedden en meubels. Het Value Resort is populair bij gezinnen met kinderen vanwege het thema en toegang tot de Disney Skyliner voor Epcot en Disney's Hollywood Studios.


Bij binnenkomst zien we direct dat het carpet is vervangen door een laminaatvloer met watermotief. Een dergelijke vloer is beter en makkelijker schoon te maken dan vloerbedekking en daardoor hygiënischer. De stoelen zijn gethematiseerd naar rode schelpen en op de tafel is bladmuziek van 'Under the Sea' te zien.

De bedden zijn eveneens vervangen door nieuwe Queen-size bedden die hoger op hun poten staan waardoor koffers nu onder de bedden passen voor meer ruimte. Ook de matrassen zijn vernieuwd. De decoratie aan het hoofdeinde is uitgebreid met zeewier en de vin van Ariel's staart. 

De dressoir is vernieuwd met een nieuwe grotere flatscreen televisie en extra aansluitingen voor zowel stroom, als USB. Een koffie- en theemachine is eveneens nieuw met daarnaast een mini koelkast rechtsonder om zelf spullen koud te houden.

De badkamer bestaat uit twee delen met een gordijn als afscheiding met de rest van de kamer. De spiegel heeft diverse lampen in de vorm van schelpen. Handdoeken, tissues en zeep is beschikbaar.

Aan de rechterzijde van de wastafel is ruimte voor koffers met daarnaast een strijkijzer met plank, hangers voor kleding, extra handdoeken, kussens en een kluis voor waardevolle spullen in op te bergen.

Op de badkamer zelf is het toilet te vinden en de douche/bad met een kleurrijk gordijn. De tegels in de douche zijn gethematiseerd naar de grot van Ariel met daarnaast douchegel en shampoo.

Fansite WDW News Today nam een kijkje in de vernieuwde kamers en maakte de volgende walk-through video:

Bekijk ook onze rondleiding door de vernieuwde The Lion King family suites in Disney's Art of Animation Resort met foto's en video.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Vernieuwde Lion King kamers bij Disney's Art of Animation Resort in Walt Disney World
25/11/2020
Bekijk de nieuwe The Lion King kamers in Disney's Art of Animation Resort[...] Lees meer
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Ontdek het nieuwe entertainment in alle parken van Walt Disney World[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen