Walt Disney World    |    Nieuws    |    Tiana's Bayou Adventure waterattractie in Walt Disney World met splash dark ride
Tiana's Bayou Adventure waterattractie in Walt Disney World met splash dark ride
18/04/2023

Tiana's Bayou Adventure waterattractie in Walt Disney World met splash dark ride

In 2024 opent Walt Disney World de nieuwe Princess and the Frog attractie "Tiana's Bayou Adventure" in Magic Kingdom Park. De voormalige Splash Mountain attractie wordt hiervoor compleet verbouwd met figuren uit de populaire film.


The Princess and the Frog attractie in Walt Disney World

Magic Kingdom Park krijgt de eerste Princess and the Frog attractie ter wereld in de vorm van "Tiana's Bayou Adventure" als upgrade voor Splash Mountain. De nieuwe waterattractie in Frontierland neemt je mee op een reis door New Orleans waarbij Tiana en haar vriendjes zich aan het voorbereiden zijn op de jaarlijkse Mardi Gras festiviteiten.

Niet alleen bekende figuren uit de film, zoals Princess Tiana, Prince Naveen, Mama Odie, Louis, Eudora, Charlotte, “Big Daddy,” de King en Queen van Maldonia en Prince Ralphie zullen te zien zijn, ook nieuwe vriendjes uit de Bayou maken hun opwachting in de attractie die zal bestaan uit tientallen nieuwe audio-animatronics en special effects om de wereld van The Princess and the Frog tot leven te wekken. 

Muziek speelt een belangrijke rol in de attractie met o.a. een vernieuwde soundtrack en nieuwe liedjes, naast de originele songs uit de film. In de wachtrij ruik je daarnaast de geur van beignets om je voor te bereiden op de Bayou. De originele stemmen cast van de film doet ook de stemmen in de attractie. Tiana's Bayou Adventure opent in 2024. Een exacte openingsdatum wordt later bekend gemaakt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2023 of Free Dining in 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2023.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang tot $2100 gratis Dining Credits + tot 7 dagen gratis entree + $200 Giftcard + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Encanto en Indiana Jones in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
11/09/2023
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Encanto en Indiana Jones attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuw Disney LEGO kasteel van Cinderella Castle uit Walt Disney World met figuren - 43222
21/06/2023
Grootste LEGO Disney kasteel ter wereld uit Magic Kingdom voor de 100e verjaardag van Disney bestaande uit verschillende Disney scènes[...] Lees meer
Disney Jollywood Nights met shows en vuurwerk tijdens het kerstseizoen in Walt Disney World
15/06/2023
Ontdek de nieuwe Disney Jollywood Nights avondhappening in Disney's Hollywood Studios van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Dining Plan keert terug in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
09/05/2023
Het populaire Disney Disney Plan keert vanaf 2024 terug in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen