Openingstijden vandaag
Dinsdag 19 februari 2019
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Toy Story Land komt in 2018 naar Walt Disney World met twee nieuwe attracties
14/04/2017
Toy Story Land komt in 2018 naar Walt Disney World met twee nieuwe attracties

In Disney's Hollywood Studios is begonnen met de aanleg van twee nieuwe “immersive” landen: Star Wars Land en Toy Story Land. De bouw van Toy Story Land, het grootste land gebaseerd op de Toy Story films in een Disney park ter wereld, is begonnen in april 2016 met twee nieuwe attracties. In het nieuwe land in Walt Disney World ben je gekrompen tot de grootte van speelgoed en zul je door de achtertuin van Andy lopen.


Momenteel kennen we Toy Story Playland natuurlijk van de Walt Disney Studios in Disneyland Paris, maar Toy Story Land gaat er toch wat anders uitzien in Orlando. Waar in Parijs het land bestaat uit RC Racer, Slinky Dog Zigzag Spin en de Toy Soldiers Parachute Drop, zal Toy Story Land in Orlando geen van deze attracties hebben. In plaats daarvan heeft krijgt Disney’s Hollywood Studios alleen maar nieuwe en bijna allemaal originele attracties.

Als eerste zal de immens populaire attractie Toy Story Midway Mania onderdeel worden van Toy Story Land. De bestaande attractie is nu nog te bereiken via Pixar Place, maar de ingang wordt verlegd naar het nieuwe land en daardoor zal Toy Story Midway Mania één van de topattracties van Toy Story Land worden.

Naast Toy Story Midway Mania worden er ook originele en nieuwe attracties gebouwd in Toy Story Land. De grootste hiervan zal Slinky Dog Dash zijn. Dit wordt een familieachtbaan, die geheel door het land zal lopen. De baan is gemaakt door Andy die met zijn Mega Coaster Play Kit een achtbaan heeft gebouwd in zijn achtertuin. Je stapt in één van de karretjes, die als Slinky Dog zijn gethematiseerd en je over hellingen en scherpe bochten laat gaan.

De achtbaan heeft geen liftheuvel en zal daarom zijn snelheid uit lancering moet halen. De rit bestaat uit twee delen waarbij bezoekers gelanceerd zullen worden.

De derde attractie die in Toy Story Land komt te liggen is Alien Swirling Saucers. Deze attractie is gebaseerd op de bekende scene uit de eerste Toy Story film waarin de kleine groene aliens geobsedeerd zijn door 'The Claw'. De attractie is ontworpen als een speelgoedset die Andy heeft gekregen van Pizza Planet. Hierin zul je in een bakje zitten die rondtolt en waarbij de groene aliens zullen proberen je bakje te pakken met de klauw. De attractie zal zijn eigen speciale “Space Jazz” soundtrack krijgen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Disney's Riviera Resort met rooftop dining en uitzicht op de parken in Walt Disney World
30/01/2019
Ontdek het nieuwe Disney Vacation Club Resort in Walt Disney World met invloeden uit de Europese Riviera.[...] Lees meer
Mickey & Minnie’s Surprise Celebration met street party en snacks in Walt Disney World
19/01/2019
Beleef de nieuwe Move It! Shake It! MousekeDance It! Street Party en ontmoet Mickey en Minnie in hun nieuwe outfits in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Nieuwe high-tech Cars show 'Lightning McQueen’s Racing Academy' in Walt Disney World
03/10/2018
Ontdek de nieuwe interactieve Cars show met Lightning McQueen in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Disney Junior Dance Party met nieuwe figuren vanaf winter 2018 in Walt Disney World
05/06/2018
Ontdek de nieuwe interactieve Disney Junior Dance Party met figuren uit populaire series van Disney Junior[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen