Walt Disney World    |    Nieuws    |    Toy Story Land in Walt Disney World met attracties, restaurants en ontmoetingen
Openingstijden vandaag
Vrijdag 02 december 2022
Disneyland Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Toy Story Land in Walt Disney World met attracties, restaurants en ontmoetingen
14/04/2017
Toy Story Land in Walt Disney World met attracties, restaurants en ontmoetingen

Toy Story Land in Walt Disney World wordt het grootste land gebaseerd op de Toy Story films in een Disney park ter wereld en zal bestaan uit drie attracties. In het nieuwe land in Disney's Hollywood Studios ben je gekrompen tot de grootte van speelgoed en zul je door de achtertuin van Andy lopen.


Toy Story Land

Momenteel kennen we Toy Story Playland natuurlijk van de Walt Disney Studios in Disneyland Paris, maar Toy Story Land gaat er toch wat anders uitzien in Orlando. Waar in Parijs het land bestaat uit RC Racer, Slinky Dog Zigzag Spin en de Toy Soldiers Parachute Drop, zal Toy Story Land in Orlando geen van deze attracties hebben. In plaats daarvan heeft krijgt Disney’s Hollywood Studios alleen maar nieuwe en bijna allemaal originele attracties.


Toy Story Midway Mania

Als eerste zal de immens populaire attractie Toy Story Midway Mania onderdeel worden van Toy Story Land. De bestaande attractie is nu nog te bereiken via Pixar Place, maar de ingang wordt verlegd naar het nieuwe land en daardoor zal Toy Story Midway Mania één van de topattracties van Toy Story Land worden.


Slinky Dog Dash

Naast Toy Story Midway Mania worden er ook originele en nieuwe attracties gebouwd in Toy Story Land. De grootste hiervan zal Slinky Dog Dash zijn. Dit wordt een familieachtbaan, die geheel door het land zal lopen. De baan is gemaakt door Andy die met zijn Mega Coaster Play Kit een achtbaan heeft gebouwd in zijn achtertuin. Je stapt in één van de karretjes, die als Slinky Dog zijn gethematiseerd en je over hellingen en scherpe bochten laat gaan.

De achtbaan heeft geen liftheuvel en zal daarom zijn snelheid uit lancering moet halen. De rit bestaat uit twee delen waarbij bezoekers gelanceerd zullen worden.


Alien Swirling Saucers

De derde attractie die in Toy Story Land komt te liggen is Alien Swirling Saucers. Alien Swirling Saucers is gebaseerd op de bekende scene uit de eerste Toy Story film waarin de kleine groene aliens geobsedeerd zijn door 'The Claw'. De attractie is ontworpen als een speelgoedset die Andy heeft gekregen van Pizza Planet. Hierin zul je in een bakje zitten die rondtolt en waarbij de groene aliens zullen proberen je bakje te pakken met de klauw. De attractie zal zijn eigen speciale “Space Jazz” soundtrack krijgen.


Roundup Rodeo BBQ Restaurant

De eerste uitbreiding van Toy Story Land werd in het voorjaar van 2019 aangekondigd met de bouw van een nieuw tafelservice restaurant. Roundup Rodeo BBQ Restaurant opent in 2021 en wordt gebouwd aan de rechterzijde van de Slinky Dog Dash achtbaan, net achter het grote beeld van Woody bij de ingang van het land.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Disney's Blizzard Beach Water Park krijgt Frozen thema met Olaf in Walt Disney World
25/10/2022
Nieuw Frozen thema voor Disney's Blizzard Beach Water Park in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen