Vernieuwde kamers in Disney's All-Star Resorts met moderne look in Walt Disney World
23/03/2021
Vernieuwde kamers in Disney's All-Star Resorts met moderne look in Walt Disney World

Met de heropening van Disney's All-Star Movies Resort in Walt Disney World nemen we een kijkje in de vernieuwde kamers met o.a. een nieuwe vloer, bedden en meubels. Alle All-Star Value Resorts krijgen dezelfde upgrade waarbij alle kamers worden gemoderniseerd, vergelijkbaar met de recente renovatie van Disney's Pop Century Resort.


Disney's All-Star Movies Resort

Bij binnenkomst zien we direct dat het carpet is vervangen door een laminaatvloer met houtmotief. Een dergelijke vloer is beter en makkelijker schoon te maken dan vloerbedekking en daardoor hygiënischer. De bedden zijn eveneens vervangen door nieuwe Queen-size bedden die hoger op hun poten staan waardoor koffers nu onder de bedden passen voor meer ruimte. Ook de matrassen zijn vernieuwd.

Één bed is vast en het andere bed is een zogenaamd 'Murphy bed' dat dienst kan doen als tafel (in een situatie met twee personen) of tweede bed (in een situatie met vier personen). De decoratie aan het hoofdeinde is tevens vervangen door tekeningen van Mickey, Minnie en Donald, die ook te zien zijn in de overige All-Star resorts.

De dressoir is vernieuwd met een nieuwe grotere flatscreen televisie en extra aansluitingen voor zowel stroom, als USB. Een koffie- en theemachine is eveneens nieuw met daarnaast een mini koelkast rechtsonder om zelf spullen koud te houden.

De badkamer bestaat uit twee delen met een roldeur als afscheiding met de rest van de kamer. De spiegel is groter dan voorheen en voorzien van extra licht rondom de randen. Aan de rechterzijde van de wastafel is ruimte voor koffers met daarnaast een strijkijzer met plank, hangers voor kleding, extra handdoeken, kussens en een kluis voor waardevolle spullen in op te bergen. Op de badkamer zelf is het toilet te vinden en de douche/bad met een wand in plaats van een gordijn.

Fansite WDW News Today nam een kijkje in de vernieuwde kamers (hier in All-Star Music Resort) en maakte de volgende walk-through video:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Ontmoet Mickey Mouse onderwater in zijn duikerspak bij The Seas in Walt Disney World
09/06/2021
Duik onderwater met Mickey en ontmoet de bekende muis in Epcot[...] Lees meer
Walt Disney World stopt met mondkapjes plicht en verkort het afstand houden
15/05/2021
Versoepelingen in Walt Disney World met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes en afstand houden[...] Lees meer
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Ontdek Disney's grootste avondshow ooit met Harmonious in Epcot[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen