Walt Disney World heropent populaire PeopleMover attractie na lange renovatie
26/04/2021
Walt Disney World heropent populaire PeopleMover attractie na lange renovatie

Na een lange renovatie van meer dan een jaar heropent Walt Disney World de populaire Tomorrowland Transit Authority PeopleMover op 26 april 2021 voor bezoekers van Magic Kingdom Park. De attractie neemt je mee tijdens een relaxte tour bovenlangs én door de attracties in Tomorrowland.


Tomorrowland Transit Authority PeopleMover

Ondanks dat Walt Disney World de parken op 11 juli 2021 weer opende, bleef de PeopleMover in Magic Kingdom gesloten voor een grondige renovatie van de technische systemen. Eigenlijk zou de attractie al veel eerder openen, maar door voortdurende problemen met de karretjes stelde Disney de heropening keer op keer uit. De laatste weken werd de attractie uitvoerig getest door cast members en recent zelfs door Stitch!

Nu, ruim een jaar later, is de populaire attractie weer open voor het publiek. Er ontstond direct een lange wachtrij van fans die weer een ritje wilde maken. Stap aan boord voor de complete rit in onderstaande video:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen