Walt Disney World opent Disney's Blizzard Beach Water Park vanaf maart 2021
27/01/2021
Walt Disney World opent Disney's Blizzard Beach Water Park vanaf maart 2021

Disney's Blizzard Beach Water Park in Walt Disney World opent vanaf 7 maart 2021 weer haar deuren na bijna een jaar gesloten te zijn geweest in verband met de coronacrisis. Het park opent met speciale maatregelen, zoals gelimiteerd capaciteit, afstand houden en het dragen van een mondkapje.


Disney's Blizzard Beach

Na de succesvolle heropening van de themaparken in Walt Disney World, is het binnenkort tijd voor de waterparken. Disney's Blizzard Beach is het eerste waterpark in Disney World dat in maart 2021 opent. Disney's Typhoon Lagoon Water Park volgt op een latere datum.

In lijn met de maatregelen in de themaparken zal Blizzard Beach openen met gelimiteerde capaciteit, markeringen om afstand te houden en wordt het dragen van mondkapjes in bepaalde delen van het park verplicht.

Mondkapjes zijn voor alle bezoekers vanaf 2 jaar verplicht bij de in- en uitgang van het park, de retail locaties (winkels) en restaurants en bars, tenzij gasten aan het eten of drinken zijn. In het water en in de attracties hoeven de mondkapjes uiteraard niet gedragen te worden en is het zelfs niet toegestaan om deze toch te dragen vanwege de veiligheid.

Tickets voor het waterpark zijn los verkrijgbaar of als onderdeel van onze speciale Ultimate Tickets met toegang tot alle themaparken, alle waterparken, ESPN Wide World of Sports en alle golfbanen. 


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen