Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   Disney Springs
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Springs

Disney Springs

Disney Springs is het entertainment district van Walt Disney World waar je kunt relaxen en ontspannen. Toegang tot dit gebied is gratis en ook bereikbaar voor bezoekers zonder toegangstickets voor de parken. In Disney Springs vindt je een keur aan winkels, restaurants, bars, bioscopen en entertainment. Het gebied ligt aan Lake Buena Vista en omvat vier 'dorpskernen' met een eigen karakter: The Town Center, The Landing, Marketplace en West Side.


Algemeen

Disney Springs opende op 25 maart 1975 als Downtown Disney en vormt het entertainment district van Walt Disney World waar je na sluitingstijd van de parken nog lekker kunt shoppen, dineren, uitgaan of een drankje kunt doen. Sinds 2013 ondergaat het gebied een ware metamorfose en zal in het voorjaar van 2016 officieel worden heropend als Disney Springs. Het aanbod van winkels, restaurants en bars wordt hierbij flink uitgebreid waarbij ieder gebied een eigen verhaallijn krijgt.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney Springs voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen