Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   Disney's BoardWalk
Openingstijden vandaag
Dinsdag 23 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's BoardWalk

Disney's BoardWalk

Disney's BoardWalk is, naast Disney Springs, het tweede en kleinere entertainment district van Walt Disney World waar je kunt relaxen en ontspannen. Toegang tot dit gebied is gratis en ook bereikbaar voor bezoekers zonder toegangstickets voor de parken. In Disney's BoardWalk vindt je een keur aan winkels, restaurants, bars en entertainment. Het gebied ligt aan Crescent Lake en omvat een grote boulevard en een hotel.


Algemeen

Disney's BoardWalk opende op 1 juli 1996 als deluxe hotel resort aan het water in het gebied met de Epcot resorts. Sindsdien is het aanbod uitgebreid met winkels, restaurants en bars. Ontdek de omgeving met de fiets, flaneer over de boulvard, speel traditionele midway games, geniet van het straatentertainment, maak een dansje bij Atlantic Dance Hall of beleef een muzikaal avondje uit bij Jelllyrolls. Naast het entertainmentaanbod, zijn er langs de boulevard diverse restaurants en bars te vinden en kun je gebruikmaken van bootverbindingen met zowel Epcot, als Disney's Hollywood Studios.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney's BoardWalk voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen