Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   ESPN Wide World of Sports
ESPN Wide World of Sports

ESPN Wide World of Sports

ESPN Wide World of Sports is het professionele sportcomplex van Walt Disney World waar diverse sporten worden beoefend en wedstrijden te zien zijn op het hoogste niveau. Toegang tot dit gebied is mogelijk met een speciaal ticket en alleen geopend tijdens sportwedstrijden of evenementen. Het complex telt 9 arena's, diverse sportvelden, een restaurant, giftshop en een innovatie centrum.


Algemeen

ESPN Wide World of Sports opende op 28 maart 1997 in het gebied met de value resort hotels. Diverse evenementen, bestaande uit meer dan 60 verschillende sporten, worden hier georganiseerd in de arena's die tot wel 9500 man kunnen herbergen. De state-of-the-art faciliteiten zijn geschikt voor atleten van alle leeftijden en niveau's. Wide World of Sports is de thuishaven voor trainingen van de Atlanta Braves en de Gulf Coast Braves en organiseerde twee seizoenen van de Major League Baseball in 2007 en 2008.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in ESPN Wide World of Sports voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen