Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   Parken    |    Disney's Animal Kingdom
Openingstijden vandaag
Maandag 15 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Animal Kingdom

Disney's Animal Kingdom

Disney's Animal Kingdom is het meest natuurlijke park van Walt Disney World. Stap in de wondere wereld van Afrika en Azië met prachtige gebieden vol attracties, shows en wilde dieren. Animal Kingdom combineert een traditionele dierentuin met leerzame ervaringen, speciale tours en schitterende omgevingen midden in de jungle. Ontdek het magische dierenrijk in 6 verschillende gebieden van Disney's Animal Kingdom.


Algemeen

Het park is één groot natuurgebied met prachtige jungles en opende op 22 april 1998 haar deuren. Via de Oasis kom je het park binnen en steek je de Discovery River over om de iconische Tree of Life te bereiken. Van hieruit maak je een reis door Afrika en Azië en leer je meer over het dierenrijk, haar inwoners en wandel je door authentieke omgevingen. Ontmoet leeuwen, giraffen, olifanten, gorilla's en krokodillen en geniet van indrukwekkende shows en spannende attracties.Alle gebieden van Disney's Animal Kingdom hebben een eigen thema; van Afrikaanse dorpjes in Afrika tot het hooggebergte van Azië. Ieder gebied heeft diverse attracties, winkels en restaurants, die allemaal rondom hetzelfde thema zijn opgebouwd. Je waant jezelf in een compleet andere wereld waar magie en betovering je blijven verrassen. Daarnaast is er dagelijks een ruim aanbod van entertainment, shows en happenings waarbij je je favoriete Disney figuren van dichtbij kunt meemaken of zelfs persoonlijk kunt ontmoeten. Geniet van de prachtige natuur, details en gethematiseerde achtergrondmuziek, beleef spannende avonturen en ontdek de geheimen van Disney's Animal Kingdom.

Openingstijden

Extra Magische Uren


Attracties

Disney's Animal Kingdom telt verschillende attracties voor alle doelgroepen. Denk aan rustige attracties voor de kleine Disney fan, mooie darkrides voor de hele familie en wilde achtbanen voor de echte thrillseeker. Ieder land heeft een verzameling attracties in een bepaald thema en vertelt een uniek verhaal. Disney staat bekend om de prachtig vormgegeven darkrides, zoals Dinosaur en spectaculaire attractries, zoals Expedition Everest - Legend of the Forbidden Mountain.

Alle populaire attracties in Disney's Animal Kingdom beschikken over het Disney FastPass+ systeem, waarbij je een bepaalde tijd reserveert om later terug te keren met een hele korte wachttijd. Ouders met kleine kinderen kunnen gebruikmaken van de Rider Switch service bij attracties die niet geschikt zijn voor kinderen, zonder twee keer in de rij hoeven te staan. Disney heeft daarnaast diverse services voor gasten met een beperking, handicap of speciale behoeften, zodat ook zij ten volle van de magie kunnen genieten. De parken van Walt Disney World zijn 365 dagen per jaar geopend, waardoor er tijdens reguliere openingstijden onderhoud gepleegd moet worden en attracties tijdelijk gesloten kunnen zijn.

Disney Fastpass

Rider Switch

Gasten met beperkingen

Renovaties


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney's Animal Kingdom voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond


Entertainment

Disney staat bekend om het grote entertainmentaanbod met onder andere bekende Disney figuren in de hoofdrol. Denk hierbij aan shows, parades, happenings, vuurwerk en live muziek. Disney's Animal Kingdom telt een aantal theaters en podia waar op bepaalde dagen shows te zien zijn, zoals Finding Nemo - The Musical en Festival of the Lion King. Het hoogtepunt van een bezoek aan Disney's Animal Kingdom is de avondshow Rivers of Light (vanaf voorjaar 2016) met projecties, speciale effecten en beelden uit het dierenrijk. Het actuele entertainmentprogramma wordt enkele maanden op voorhand bekend gemaakt.

Shows

Parades

Actueel entertainmentprogramma


Restaurants

Van een hele dag door de parken lopen krijg je honger. In Disney's Animal Kingdom zijn diverse restaurants te vinden met verschillende servicetypes en prijsniveaus. De counterservice restaurants zijn het voordeligst en bieden simpele menu’s met fastfood aan. De buffetservice restaurants serveren een uitgebreid all-you-can-eat buffet voor een vaste prijs. Als laatste zijn er restaurants met tafelbediening in een speciaal thema met uitgebreide menu’s en de mogelijkheid om à la carte te bestellen met of zonder Disney figuren. Gasten van de Disney hotels kunnen gebruikmaken van de Disney Dining Plan maaltijdformulies met extra voordeel. Het wordt aanbevolen om restaurants met buffetservice en tafelbediening op voorhand te reserveren.

Disney Dining Plan

Maaltijden met de Disney figuren

Restaurant reserveringen


Winkels

In de vele winkels van Disney's Animal Kingdom is een keur aan merchandise te vinden voor een mooie herinnering aan je verblijf. Er zijn grote winkels met algemene merchandise en kleinere verkooplocaties in alle gebieden met gethematiseerde merchandise. Zo koop je dinosaurus merchandise in DinoLand U.S.A., warme knuffels bij Discovery Island en prachtig gesneden houtwerk in Afrika. In alle winkels kan met cash of creditcard worden betaald en op diverse locaties zijn geldautomaten te vinden. Gasten van de Disney hotels kunnen gebruikmaken van de Shopping Service, waarbij alle aankopen in de parken gratis naar de boutique in het hotel worden gebracht, zodat je niet de hele dag met tassen hoeft rond te lopen.

Betaalmethodes & Geldautomaten

Shopping Service


Fotolocaties

Een bezoek aan Walt Disney World is niet compleet zonder een ontmoeting met de Disney figuren. In Disney's Animal Kingdom zijn diverse vaste locaties met een wachtrij waar je de figuren persoonlijk kunt ontmoeten. Denk aan Mickey Mouse en z'n vriendjes bij Adventures Outpost of Tarzan bij Discovery Island Trail. Daarnaast lopen er verschillende figuren los rond in het park voor een verrassingsontmoeting. Op diverse plekken in het park, zoals bij de ingang en op de Hollywood Boulevard en bij alle ontmoetingen met de Disney figuren, zijn professionele fotografen van Disney PhotoPass aanwezig om alle magische momenten vast te leggen. Maak gebruik van het voordelige Memory Maker pakket voor een onbeperkt aantal foto’s in de parken, met de figuren en attractiefoto’s voor een vaste prijs.

Disney Photopass

Memory Maker

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen