Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   Parken    |    Disney's Blizzard Beach
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Blizzard Beach

Disney's Blizzard Beach

Disney's Blizzard Beach is één van de twee waterparken van Walt Disney World. Het park is gebaseerd op de legende van een grote sneeuwstorm die ervoor zorgde dat Florida's eerste ski resort werd geopend. Helaas bleef de sneeuw niet liggen en konden de skibanen niet worden gebruikt, totdat Ice Gator, de macotte van het park, van een skischans afgleed en met een grote plons in een bad met gesmolten sneew belande. Het ski resort kreeg een nieuwe bestemming als ijsachtig mooi waterpark. Ontdek een prachtige waterwereld met spectaculaire glijbanen, waaronder de hoogste van Amerika, en diverse waterattracties.


Algemeen

Disney's Blizzard Beach opende op 1 april 1995 met een kunstmatig ski resort op een grote berg als icoon. De top van deze 'Mount Gushmore' bereik je via een karakteristieke stoeltjeslift. Het park is onderverdeelt in 3 gebieden met besneeuwde hellingen en telt een groot aantal glijbanen, wildwaterbanen, 'lazy rivers', zandstranden, bars, restaurants en winkels. Blizzard Beach heeft een eigen mascotte in de vorm van 'IceGator' en is familie van de mascotte van zusterpark Disney's Typhoon Lagoon, 'Lagoona Gator'.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney's Blizzard Beach voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen