Walt Disney World    |    Parken & Activiteiten   |   Parken    |    Disney's Typhoon Lagoon
Openingstijden vandaag
Maandag 20 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Typhoon Lagoon

Disney's Typhoon Lagoon

Disney's Typhoon Lagoon is één van de twee waterparken van Walt Disney World. Het park is gebaseerd op de legende van een tyfoon die het eens zo ongerepte tropische eiland omtoverde tot een onbewoonbaar gebied met verwoeste schepen en verlaten stranden. Ontdek een prachtige waterwereld met spectaculaire glijbanen, diverse waterattracties en de grootste golfslagbaden ter wereld.


Algemeen

Disney's Typhoon Lagoon opende op 1 juni 1989 met een verwoest ship op een grote berg als icoon. Ieder half uur spuit deze 'Mount Mayday' met brute kracht een straal water 15 meter de lucht in, net voordat de alarmbellen van het ship 'Miss Tilly' klinken. Het park telt een groot aantal glijbanen, snorkelbaden, 'lazy rivers', zandstranden, surflessen, bars, restaurants en winkels. Typhoon Lagoon heeft een eigen mascotte in de vorm van 'Lagoona Gator' en is familie van de mascotte van zusterpark Disney's Blizzard Beach, 'Ice Gator'.

Op bepaalde dagen tijdens de lente en zomer organiseert Disney de speciale 'Disney H2O Glow Nights' in Disney's Typhoon Lagoon waarbij het park van 20:00 tot 23:00 uur exclusief geopend is voor gasten met een speciaal ticket. Hierdoor krijg je de unieke mogelijkheid om alle waterattracties in het donker te beleven met daarnaast een dance party, spelletjes en ontmoetingen met Toy Story figuren.

In 2023 wordt deze avondhappening van 20 mei t/m 2 september iedere zaterdag en op sommige maanden georganiseerd. Bestel de tickets voor de H2O Glow Nights en alle andere avondhappenings in Walt Disney World eenvoudig online.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney's Typhoon Lagoon voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen