Openingstijden vandaag
Zondag 17 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Typhoon Lagoon

Disney's Typhoon Lagoon

Disney's Typhoon Lagoon is één van de twee waterparken van Walt Disney World. Het park is gebaseerd op de legende van een tyfoon die het eens zo ongerepte tropische eiland omtoverde tot een onbewoonbaar gebied met verwoeste schepen en verlaten stranden. Ontdek een prachtige waterwereld met spectaculaire glijbanen, diverse waterattracties en de grootste golfslagbaden ter wereld.


Algemeen

Disney's Typhoon Lagoon opende op 1 juni 1989 met een verwoest ship op een grote berg als icoon. Ieder half uur spuit deze 'Mount Mayday' met brute kracht een straal water 15 meter de lucht in, net voordat de alarmbellen van het ship 'Miss Tilly' klinken. Het park telt een groot aantal glijbanen, snorkelbaden, 'lazy rivers', zandstranden, surflessen, bars, restaurants en winkels. Typhoon Lagoon heeft een eigen mascotte in de vorm van 'Lagoona Gator' en is familie van de mascotte van zusterpark Disney's Blizzard Beach, 'Ice Gator'.


Plattegrond

DiscoverTheMagic.nl heeft de locaties van alle attracties en restaurants in Disney's Typhoon Lagoon voor je op een rijtje gezet. Download de plattegrond en bekijk in één oogopslag wat de indeling is van het park en waar de attracties en restaurants gelegen zijn.

Download: Plattegrond

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen