Walt Disney World    |    Praktische Informatie   |   Diensten & Services    |    Disney's Magical Express
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney's Magical Express

Disney's Magical Express

Gasten van de Disney hotels kunnen gebruikmaken van Disney's Magical Express met shuttleservice en bagageservice vanuit Orlando International Airport naar het resort. Geniet van een ontspannen reis met de luxe shuttlebussen rechtstreeks naar je hotel, waarbij je bagage direct naar je kamer wordt gebracht. Deze service is beschikbaar t/m 31 december 2021.


Shuttleservice

Disney's Magical Express is gelegen bij Ground Transportation, Level 1, Side B van Orlando International Airport. Zorg dat je je MagicBand of reserveringsbrief voor de service gereed hebt voor een snelle afhandeling (). Na het inchecken, ga je aan boord en brengt een shuttlebus je naar je hotel. Op de dag vóór vertrek, ontvang je de Transportation Notice op je kamer met informatie over waar de shuttlebus vertrekt en op welk tijdstip.

Klik hier om Disney's Magical Express online te reserveren (nadat je de vliegtickets hebt aangeschaft)

Voor internationale vluchten wordt je daargaans 4 uur vóór vertrek opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Je zult zelf met je bagage naar het vertrekpunt moeten komen. Optioneel kun je gebruikmaken van de beldienst van je hotel om je te assisteren met de bagage. Huisdieren zijn niet toegestaan in de bus, met uitzondering van hulphonden.


Bagageservice

De bagageservice is dagelijks beschikbaar voor vluchten tussen 05:00 en 22:00 uur. Voor aankomsten vóór 05:00 uur of ná 22:00 uur, dien je de bagage zelf mee te nemen in de bus. Internationale gasten met een rechtstreekse vlucht naar Orlando dienen hun bagage eerst op te halen en vervolgens door de douane te gaan ter controle.

Het kan echter tot 3 uur duren voordat je bagage op je kamer arriveert, dus zorg ervoor dat je essentiele spullen in de handbagage hebt, vóórdat je in Amsterdam of Brussel incheckt. Optioneel kun je je bagage ook zelf mee nemen in de shuttlebus.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen