Openingstijden vandaag
Donderdag 15 november 2018
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Memory Maker

Memory Maker

Als aanvulling op Disney PhotoPass kun je tevens gebruikmaken van Memory Maker. Met dit pakket betaal je een vaste prijs voor een onbeperkt aantal digitale foto's bij alle ontmoetingen met de Disney figuren, bij attracties met een fotosysteem en bij alle Disney fotografen die overal in de parken rondlopen tijdens je gehele verblijf. Leef je uit en laat alle magische momenten vastleggen. Download de foto's naar hartelust via My Disney Experience en deel ze direct via social media.


Digitaal

In het huidige digitale tijdperk willen we alle momenten graag met de smartphone vastleggen. Memory Maker speelt in op die behoefte en laat je een onbeperkt aantal foto's via Disney PhotoPass downloaden en delen voor een vaste prijs van $199 (ontvang dit pakket via DiscoverTheMagic.nl gratis bij ieder Ultimate Ticket en complete arrangementen in de Disney hotels zoals de populaire gratis maaltijden aanbieding). De service is geldig voor je gehele verblijf en de foto's blijven 30 dagen lang in je account staan.

Naast de foto's bij de Disney fotografen, worden ook alle actiefoto's en video's via je MagicBand automatisch aan je account toegevoegd en zijn ze direct als download beschikbaar. Om het allemaal nóg specialer te maken, kun je de foto's ook nog eens uitgebreid bewerken met gethematiseerde kaders, teksten en afbeeldingen van Disney figuren via de My Disney PhotoPass website, geheel gratis.

Breng je slechts één dag een bezoek aan Walt Disney World of neem je alleen deel aan één van de avondhappenings, dan is Memory Maker One Day een voordeligere optie met onbeperkt digitale foto's voor $69. Deze optie is aan te schaffen via de My Disney Experience app als je minimaal één PhotoPass foto aan je account hebt gelinkt.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen