Walt Disney World    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Ontmoet de Disney figuren
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Ontmoet de Disney figuren

Ontmoet de Disney figuren

Walt Disney World biedt je de unieke mogelijkheid om de Disney figuren te ontmoeten op diverse locaties in alle parken. Er zijn enkele vaste locaties in de parken met een wachtrij, er lopen figuren los rond voor een verrassingsontmoeting en er zijn mogelijkheden om op het gemak maaltijden met de Disney figuren te nuttigen in bepaalde restaurants. 


De vaste meet & greet locaties staan aangegeven op het entertainmentprogramma en zijn inclusief een professionele Disney PhotoPass fotograaf om alle magische momenten vast te leggen. De Disney figuren zullen hier op bepaalde tijden aanwezig zijn. Er zijn diverse locaties in alle parken waarbij één of meerdere figuren dagelijks te ontmoeten zijn.


Actueel entertainmentprogramma

Er zijn vele ontmoetingspunten met de Disney figuren in alle parken. Op de meeste locaties zijn doorgaans wisselende Disney figuren te zien. Op het actuele entertainmentprogramma zijn de exacte locaties, tijden en figuren te vinden die op deze locaties te zien zijn.

Actueel entertainmentprogramma


Maaltijden met de Disney figuren

Daarnaast lopen er ook verschillende figuren los rond in de parken die je tegen het lijf kunt lopen. Deze ontmoetingen staan niet op het entertainmentprogramma en dienen als verrassing voor de gasten. Verder zijn er nog de maaltijden met de Disney figuren, waarbij de figuren in bepaalde restaurants bij je aan de tafel komen terwijl je eet (tegen betaling). Je hebt dan alle tijd om ze te ontmoeten, handtekeningen te vragen of met ze de foto te gaan.

Maaltijden met de Disney figuren

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen