Kerst in Walt Disney World

Kerst in Walt Disney World

Beleef de unieke kerstsfeer tijdens Christmas at Walt Disney World van begin november t/m begin januari. Ontdek speciale kerstshows, een grote kerstparade, feestelijke decoratie, duizenden lampjes, vuurwerk, koekjes, chocolade en Disney figuren in hun mooiste kerstpakjes tijdens Mickey's Very Merry Christmas Party in Magic Kingdom. De feestdagen in Walt Disney World waren nog nooit zo magisch!


Mickey's Very Merry Christmas Party

Kerstversieringen, chocolademelk, koekjes en Disney figuren in feestelijke pakjes! Ook dit jaar maakt Walt Disney World zich op voor één van de grootste seizoensevenementen tijdens Mickey's Very Merry Christmas Party. Van november tot en met december zal dit speciale evenement op bepaalde avonden gehouden worden in Magic Kingdom Park. Deze avond voor de hele familie met shows, parades en vuurwerk maakt je bezoek aan het resort extra magisch! 

Magic Kingdom Park is extra magisch tijdens het kerstseizoen. Het park is speciaal versierd voor de feestseizoen en Cinderella Castle is bekleed met duizenden kerstlampjes die op magische wijze door de Frozen figuren worden aangestoken. Maar niet alleen het park is extra versierd tijdens kerst. Ook je favoriete Disney figuren hebben hun kerstkostuums aangetrokken en bovendien kun je speciale figuren ontmoeten, zoals Jack Skellington als Sandy Clause en Dagobert Duck.

Tijdens Mickey's Once Upon A Christmas Time Parade zie je je favoriete Disney figuren op hun betoverende kerstpraalwagens. Je zult Goofy, Pooh en Tijgertje, de zeven dwergen zien en natuurlijk mogen Anna, Elsa en Olaf uit Frozen ook niet ontbreken. Uiteraard hebben Mickey en Minnie ook hun mooiste kerstkostuums aangetrokken en zul je hen kunnen zien tijdens de parade.

Daarnaast zijn er ook peperkoekmannetjes, speelgoedsoldaatjes en de Kerstman zelf bij de parade aanwezig. Als je de parade wilt bekijken, vergeet dan niet om dit op het eind van Main Street U.S.A. te doen! Hierdoor heb je een prachtig uitzicht op Cinderella Castle en, als kers op de taart, sneeuwt het daar!

Naast de parades en de versieringen zijn er ook speciale kerstshows te zien tijdens Mickey’s Very Merry Christmas Party. De eerste show is Mickey’s Most Merriest Celebration Stage Show. In deze show heeft Mickey zijn vrienden uitgenodigd om kerst te komen vieren en zingen al je Disney vrienden kerstliedjes. Minnie, Goofy, Donald, Katrien, Pluto, Peter Pan, Pinoccio, Sneeuwwitje en veel meer andere Disney figuren stelen hier de show. Met een spectaculaire, besneeuwde, finale is dit een show voor de hele familie die je niet kunt missen.

De tweede show is A Frozen Holiday Wish, een ware must voor elke Frozen fan. In deze show komen alle Frozen figuren voorbij, zoals onder anderen, Elsa, Anna, Olaf en Kristoff. In deze show betoverd Elsa, met haar speciale krachten, Cinderella Castle in een betoverend ijspaleis.

Als “kerst” op de taart is er tijdens Mickey’s Very Merry Christmas Party ook een spectaculaire 180 graden vuurwerkshow in kerststijl tijdens Holliday Wishes. In 2019 wordt deze show vervangen door een gloednieuwe vuurwerkshow met projecties en lasers waarbij Minnie en haar vriendjes een reis maken door de magie van kerst.

Bovendien zijn er door heel Magic Kingdom meet ‘n’ greets mogelijk met vele verschillende Disney figuren. Vergeet ook niet een gratis warme chocolademelk en cookie op te halen om het echte kerstgevoel te krijgen.


Tickets

Het evenement wordt dit jaar op de volgende dagen aangeboden: 

  • November: nog geen data bekend voor 2021
  • December: nog geen data bekend voor 2021

Voor het evenement moet een apart ticket aangeschaft worden, ook als je voor die dag al een ticket hebt voor Magic Kingdom Park. Dit ticket geeft je toegang tot het park vanaf 16:00 uur, waarbij de party zelf om 19:00 uur start en duurt tot middernacht.

[tickets soort=avondhappenings]


Attracties & Disney figuren

Naast al het entertainment zijn ook de meeste attracties geopend met korte wachttijden en krijg je de mogelijkheid om vele Disney figuren te ontmoeten, al dan niet in hun speciale Halloween outfits. Bekijk het programma en de plattegrond voor 2019 (klik op de afbeelding voor een grotere weergave):


Kerst in Disney's Hollywood Studios

Naast het kerstentertainment in Magic Kingdom Park (enkel toegankelijk met een speciaal party ticket), is er natuurlijk ook nog nieuw entertainment in Disney's Hollywood Studios (inclusief met ieder toegangsticket voor dit park). Geniet onder andere van de Frozen Sing-along show met Olaf en liedjes uit Olaf's Frozen Adventure, 'Sunset Seasons Greetings' met projecties op de Tower of Terror én de grote 'Jingle Bell, Jingle BAM!' avondshow met vuurwerk.

Klik hier voor meer informatie over kerst in Disney's Hollywood Studios.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen