Halloween in Walt Disney World

Halloween in Walt Disney World

Vier het meest spook-taculaire seizoen van het jaar tijdens Halloween at Walt Disney World van 13 augustus t/m 1 november 2020 in Walt Disney World. Ontdek griezelig leuk entertainment met speciale decoratie, shows, parades, vuurwerk, snoep en Disney figuren in hun mooiste outfits tijdens Mickey's Not-So-Scary Halloween Party in Magic Kingdom. Het najaar in Walt Disney World is extra magisch!


Mickey's Not-So-Scary Halloween Party

Schurken, snoep en lekker griezelen met je favoriete Disney figuren! Ieder jaar kun je samen met Mickey en zijn vrienden Halloween vieren tijdens Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party. Van augustus tot november wordt dit zeer populaire evenement aangeboden in Magic Kingdom Park. De naam “Not-So-Scary” (“niet-zo-eng”) zegt het al; de avondhappening is geschikt voor de hele familie, inclusief kinderen!

Tijdens het evenement is er veel extra entertainment te zien, zoals op het podium voor het kasteel waar de Disney schurken zich presenteren tijdens de Hocus Pocus Villain Spelltacular. In deze show, met de Sanders Sisters uit de film Hocus Spocus in de hoofdrol, komen diverse beroemde Disney schurken, zoals Cruella De Vil, Maleficent, Oogie Boogie en Dr. Facilier aan bod. De schurken spreken een toverspreuk uit over het hele park en zetten zo de hele show op stelten!

Naast deze unieke show is er ook een speciale Halloween parade te zien in de vorm van Mickey’s Boo To You Halloween Parade! De parade start met de Hoofdloze Ruiter (Headless Horseman), die gevolgd wordt door een parade met Disney figuren in hun Halloweenkostuums. Ook de bewoners van de Haunted Mansion maken hun opwachting in deze parade met aanstekelijke muziek.

Sluit de avond knallend af met een gigantische vuurwerkshow die speciaal gemaakt is voor Mickey’s Not-So-Scare Halloween Party. Tijdens de show Disney's Not-So-Spooky Spectacular zal prachtig vuurwerk worden afgeschoten met daarnaast projecties op het kasteel. De show wordt gepresenteert door niemand minder dan Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas.


Vergeet je kostuum niet!

Halloween staat bekend om de griezelige kostuums en tijdens Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party mag iedereen, inclusief volwassenen, verkleed het park betreden. Normaal gesproken is dit alleen voor kinderen toegestaan, dus pak je kans! Vergeet dus niet je griezeligste kostuum (van misschien wel je favoriete Disney schurk) aan te trekken als je naar de party gaat. En natuurlijk kun je overal 'trick-and-treaten' (snoep ophalen) bij de vele 'candy trails' in het park. 

Bekijk een kort overzicht van al het entertainment tijdens de avondhapping in onderstaande video:


Tickets (2020)

Het evenement wordt dit jaar op de volgende dagen aangeboden: 

  • Augustus: 13, 18, 21, 25, 28
  • September: 1, 4, 7, 11, 13, 15, 18, 20, 22, 25, 27, 29
  • Oktober: 1, 2, 4, 6, 8, 9, 11, 13, 15, 16, 18, 20, 22, 23, 25, 27, 29, 31
  • November: 1

Voor het evenement moet een apart ticket aangeschaft worden, ook als je voor die dag al een ticket hebt voor Magic Kingdom Park. Dit ticket geeft je toegang tot het park vanaf 16:00 uur, waarbij de party zelf om 19:00 uur start en duurt tot middernacht.

[tickets soort=avondhappenings]


Attracties & Disney figuren (2018)

Naast al het entertainment zijn ook de meeste attracties geopend met korte wachttijden en krijg je de mogelijkheid om vele Disney figuren te ontmoeten, al dan niet in hun speciale Halloween outfits. Bekijk het programma en de plattegrond voor 2018 (klik op de afbeelding voor een grotere weergave):

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen