Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Populaire attracties krijgen grote upgrade voor de 25e verjaardag in 2017
Openingstijden vandaag
Donderdag 25 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Populaire attracties krijgen grote upgrade voor de 25e verjaardag in 2017
09/11/2015

Populaire attracties krijgen grote upgrade voor de 25e verjaardag in 2017

In de periode van 2015 t/m 2017 zullen diverse populaire attracties in beide parken van Disneyland Parijs een grote upgrade ondergaan om het resort klaar te stomen voor de viering van de 25e verjaardag in 2017. Met name Star Tours, Space Mountain: Mission 2 en Big Thunder Mountain worden grondig vernieuwd.


In het Disneyland Park gaat het om de volgende attracties: Space Mountain: Mission 2, Videopolis Theater, Star Tours, Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean, Peter Pan’s Flight, La Cabane des Robinson en “it’s a small world”. In het Walt Disney Studios Park krijgen Animagique en Studio Tram Tour: Behind the Magic een upgrade. Disneyland Parijs volgt hiermee het voorbeeld uit het originele Disneyland Resort in Californië, waar enkele populaire attracties in 2015 ter ere van hun 60ste verjaardag een upgrade kregen met nieuwe projectie technologie, die ook al wordt toegepast in de Seven Dwarfs Mine Train in Walt Disney World. 

De attracties krijgen onder andere nieuwe geavanceerde audio-animatronics, nieuwe LED verlichting en extra magie in de vorm van nieuwe technologieën. Daarnaast zullen alle effecten, die ten tijden van de opening van de attracties te zien waren, worden hersteld en wachtrijen vernieuwd. Enkele attracties worden uitgebreid met een single riders wachtrij. Daarnaast zal er ook nieuw entertainment te zien zijn, zoals nieuwe shows, een nieuwe parade en een gloednieuwe avondshow.

Klik hier voor meer informatie over de 25e verjaardag.


Star Tours: The Adventures Continue (voorjaar 2017)

Met name Star Tours krijgt een complete upgrade naar de nieuwe 'Star Tours: The Adventures Continue' variant met wisselende bestemmingen in 3D, inclusief scenes uit de nieuwe Star Wars films. Op die manier beleej je tijdens iedere rit een nieuw avontuur met andere figuren in verschillende werelden uit het Star Wars universum. De wachtrij zal tevens een grote metamorfose ondergaan met nieuwe digitale schermen en vernieuwde audio-animatronics. Daarnaast zal de Star Traders winkel worden verplaatst naar de huidige post-show locatie waar nu een speelhal is gelegen. De oude winkel zal omgetoverd worden tot meet & greet locaties met populaire Star Wars figuren.

Klik hier voor meer informatie over 'Star Tours: The Adventures Continue'.

Bekijk de nieuwe wachtrij en attractie uit Walt Disney World:


Big Thunder Mountain (kerst 2016)

Big Thunder Mountain krijgt nieuwe digitale vuur-effecten in de laatste lift, waarbij er gebruik wordt gemaakt van 3D mapping technologie, vergelijkbaar met de manier waarop het kasteel geprojecteerd wordt tijdens de Disney Dreams! avondshow. Om de capaciteit te verhogen, worden de treinen verlengd en zal de baan licht worden aangepast tijdens de aanloop naar de derde lift. De 'Rivers of the Far West' zullen worden drooggelegd om zodoende de iconische berg van Big Thunder Mountain te herstellen en opnieuw te verven. Tegelijkertijd worden ook de Geysers, naast Phantom Manor en goed te zien vanaf de Molly Brown stoomboot, in originele glorie hersteld.

Klik hier voor meer informatie, foto's en video's over de vernieuwde 'Big Thunder Mountain'.

Bekijk de vernieuwde Big Thunder Mountain tijdens de 'soft openings' midden december:


Pirates of the Caribbean (zomer 2017)

Pirates of the Caribbean ondergaat eveneens een grote upgrade en krijgt onder andere projectie effecten en de toevoeging van karakters uit de gelijknamige filmserie, zoals Jack Sparrow, Barbossa en Davy Jones. Jack Sparrow zal meerdere keren tijdens de rit te zien zijn, onder andere in de waterput, in de ton bij de duellerende piraten en op zijn nieuwe schatkist tijdens de laatste scene.  De vernieuwde versie van deze attractie zal tijdens de zomer van 2017 worden geopend als tevens de vijfde film in première gaat.

Bekijk de nieuwe scenes met de figuren uit de film in Pirates of the Caribbean in Disneyland Resort:


Space Mountain: Mission 2 (zomer 2015 / voorjaar 2017)

De populaire attractie Space Mountain: Mission 2 in Discoveryland heeft inmiddels de eerste fase van de upgrade achter de rug, waarbij de attractie en algemene opknapbeurt heeft gekregen met nieuwe LED verlichting, nieuwe special effects tijdens de rit en de toevoeging van een single riders wachtrij. Begin 2017 zullen er gloednieuwe treinen worden geinstalleerd voor meer comfort en ruimte met daarnaast een upgrade naar het nieuwe Star Wars thema 'Hyperspace Mountain'. Het naastgelegen Videopolis Theater is eveneens vernieuwd met een nieuwe keuken en Star Wars menu voor Café Hyperion en de nieuwe Jedi Training Academy show.

Klik hier voor meer informatie over 'Hyperspace Mountain'.

Bekijk de on-ride video van Space Mountain: Mission 2 net na de eerste fase van de upgrade en ontdek de nieuwe effecten:


Peter Pan's Flight (zomer 2016)

Peter Pan's Flight in Fantasyland krijgt een grondige onderhoudsbeurt en de toevoeging van diverse nieuwe special effects en een vernieuwd kleurenpalet, zowel buiten, als binnen. Volg Tinker Bell met haar 'Pixie Dust' terwijl je over Londen vliegt. De stad zelf wordt levendiger gemaakt met nieuwe watereffecten en backlight verlichting. Diverse projectie effecten zullen eveneens worden toegevoegd voor een tintje extra magie.

Klik hier voor meer informatie, foto's & video's over de vernieuwde 'Peter Pan's Flight'.

Bekijk de vernieuwde Peter Pan's Flight op de openingsdag na de upgrade (9 juli):


"it's a small world" (kerst 2015)

Tijdens de kerstvakantie van 2015 opent "it's a small world" met een compleet nieuw kleurenpalet, nieuwe poppen, nieuwe kostuums en een geremasterde soundtrack. De facade aan de buitenzijde wordt opnieuw geverfd in vollere kleuren en ook de fontein vóór de ingang wordt vernieuwd.

Klik hier voor meer informatie, foto's & video's over de vernieuwde "it's a small world".

Bekijk de video van de vernieuwde "it's a small world" op de openingsdag na de upgrade (19 december 2015):


Mickey and the Magician (zomer 2016)

Ondanks de focus op het Disneyland Park, zullen ook twee attracties in het Walt Disney Studios Park een upgrade krijgen. Studio Tram Tour: Behind the Magic krijgt 3 vernieuwde scenes met Star Wars (huidige Dinotopia scene), Cars (huidige Catastrophe Canyon scene) en Marvel (huidige Reign of Fire scene). Studio Tram Tour wordt hierdoor de eerste attractie in Disneyland Parijs met Marvel figuren met nog een onbekende opening medio 2017.

Het theater van Studio 3, beter bekend als Animagique, krijgt een compleet nieuwe show. Vanaf zomer 2016 gaat hier 'Mickey and the Magician' in première met figuren uit Aladdin, Cinderella, Frozen, The Lion King en Beauty and the Beast.

Klik hier voor meer informatie, foto's & video's van 'Mickey and the Magician'.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen