Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe kleuren, vernieuwde scenes en geremasterde soundtrack voor 'it's a small world'
Openingstijden vandaag
Dinsdag 30 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe kleuren, vernieuwde scenes en geremasterde soundtrack voor 'it's a small world'
20/12/2015

Nieuwe kleuren, vernieuwde scenes en geremasterde soundtrack voor 'it's a small world'

Op 19 december 2015 heropende de 'vrolijkste boottocht die ooit gevaren heeft' haar deuren na een grondige onderhoudsbeurt van 6 maanden. "it's a small world" keert terug met nieuwe kleuren voor de iconische facade, een complete verfbeurt, moderne LED verlichting, een vernieuwde openings- en sluitingsscene en een geremasterde soundtrack.


De opknapbeurt van "it's a small world" is onderdeel van het Extra Belevenis Programma waarbij Disney de komende periode extra magie toevoegt aan attracties, restaurants, winkels en hotels. De populaire attractie in Fantasyland kreeg de afgelopen maanden een complete verfbeurt met nieuwe zachtere kleuren. Alle effecten werden hersteld, zoals de bewegende onderdelen van de facade en de klok met dansende poppetjes. Daarnaast werd de fontein bij de ingang vernieuwd met een nieuw watereffect en werd de vloer in de wachtrij vernieuwd.

In de attractie zelf werden alle decorstukken onder handen genomen, de poppen hersteld, de soundtrack vernieuwd en de verlichting aangepast met LED technologie. Bij ieder land is de soundtrack nu beter hoorbaar met traditionele instrumenten en heldere kinderstemmen. De komende periode zullen de poppen geleidelijk worden vervangen door modernere varianten. De openings- en sluitingsscene van de attractie is vervangen door twee nieuwe scenes in 17 talen met een ode aan Mary Blair, de originele ontwerpster van de attractie in 1964. Daarnaast worden er komende tijd videoprojecties toegevoegd in bepaalde scenes.

Na de upgrade is tijdelijk alleen de reguliere versie van de attractie te zien, ook tijdens het kerstseizoen. De kerstversie keert in 2017 weer terug. In 2017 moeten alle bestaande poppen zijn vervangen door de nieuwe exemplaren. Tijdens deze werkzaamheden blijft de attractie gewoon geopend voor het publiek. Bekijk de video van de vernieuwde "it's a small world" op de openingsdag na de upgrade (19 december 2015):

Vanaf het kerstseizoen 2017 keert de 'Celebration!' versie van de attractie weer terug waarbij alle poppen worden voorzien van feestelijke kleding uit de landen waar ze in staan. Daarnaast is de bekende kerstsoundtrack te horen. Bekijk de video van de eerste kerstversie na de upgrade (17 november 2017):


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen