Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
Openingstijden vandaag
Maandag 20 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024

Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store

Winkelliefhebbers zullen blij zijn te ontdekken dat de huidige winkels in Disney Village geleidelijk opnieuw worden ontworpen om de weg vrij te maken voor nieuwe ervaringen die alleen beschikbaar zullen zijn in Disneyland Paris, waaronder lifestyle en homeware shops én een grotere Disney Store.


Nieuwe lifestyle en homeware winkels in Disney Village

Als onderdeel van een complete make-over en rebranding van de meeste bestaande winkellocaties in Disney Village zullen tegen het einde van het jaar twee nieuwe Disney-winkelconcepten worden geïntroduceerd: een lifestyle-stop met confectiekleding, sieraden, accessoires en nieuwe samenwerkingsstukken; en een Disney-thuiswinkel met een selectie accessoires en Disney-verzamelartikelen, zodat alle decoratieliefhebbers hun interieur kunnen verfraaien.


Grotere Disney Store in Disney Village

Later zal de huidige Disney Store alle grote Disney-franchises onder één dak verwelkomen onder de naam Disney Wonders. Een deel van de winkel zal een seizoensgebonden assortiment aanbieden, in lijn met de festiviteiten in het resort of de nieuwste Disney-filmreleases. Met dit gloednieuwe aanbod wordt Disney Village ongetwijfeld de ultieme winkelbestemming voor alle gasten die een vleugje Disney-magie in hun dagelijks leven willen brengen!


Vernieuwde LEGO Store in Disney Village

Daarnaast werken de LEGO Groep en Disneyland Parijs aan plannen om hun succesvolle samenwerking voort te zetten, met een nieuwe en verbeterde LEGO Store in Disney Village die naar verwachting tegen het einde van het jaar zal verschijnen. De onlangs gerenoveerde LEGO Store biedt spannende fotomomenten, indrukwekkende grote bouwwerken en interactieve speelstations, naast het breedste assortiment LEGO-sets dat alleen verkrijgbaar is in de LEGO Store. Gasten kunnen alle LEGO | Disney-favorieten naast andere creatieve sets voor LEGO-fans, ongeacht hun leeftijd.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
16/05/2024
Ontdek het Pride entertainment in Disneyland Paris op 29 juni 2024 in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
12/05/2024
Nieuwe functie als vice president van Imagineering in Disneyland Paris voor Nederlander Michel den Dulk[...] Lees meer
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen