Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disney Village in Disneyland Paris krijgt grote upgrade met hedendaagse uitstraling
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Village in Disneyland Paris krijgt grote upgrade met hedendaagse uitstraling
21/03/2022
Disney Village in Disneyland Paris krijgt grote upgrade met hedendaagse uitstraling

Eind 2022 start de herontwikkeling, uitbreiding en upgrade van Disney Village in Disneyland Paris waarbij het entertainment complex volledig op de schop gaat en wordt getransformeerd in een parkachtige omgeving met o.a. nieuwe winkels, restaurants, bars en terrassen.


Uitbreiding en upgrade van Disney Village in Disneyland Paris

De afgelopen jaren zijn diverse plannen gepresenteerd om het Disney Village complex in Disneyland Paris te vernieuwen, maar vanwege de coronacrisis werd dit uitgesteld. Nu de parken weer een hele tijd open zijn en het resort vrijwel normaal opereert, is de upgrade van Disney Village in een stroomversnelling geraakt. 

Begin 2023 start de eerste fase van de volledige transformatie naar een Boardwalk-achtige omgeving aan de kant van Lake Disney en een meer hedendaags concept aan de zijde van World of Disney.

Voor de upgrade wordt samengewerkt met diverse grote merken als het gaat om winkels, restaurants en bars. Het gebied zal omgetoverd worden tot een gezellig dorp aan het water, vergelijkbaar met Disney Springs en Disney BoardWalk in Walt Disney World. De bovenstaande concep art is gemaakt vanuit het wandelpad langs Lake Disney als je vanuit Disney's Newport Bay Club het gebied in loopt. Zie de huidige situatie vanuit hetzelfde oogpunt in de vergelijking:

Om dit nieuwe deel te realiseren worden eerst enkele backstage gebieden van de voormalige Buffalo Bill's Wild West Show gesloopt. Op die manier ontstaat een nieuwe doorloop waar nu nog McDonald's ligt. De verwaching is dat McDonald's een nieuwe plek krijgt in Disney Village als de upgrade voltooid is.


Café Mickey wordt Rosalie

Als eerste zal Café Mickey worden vervangen door de nieuwe Franse brasserie Rosalie met restaurant, bar en take away. De verbouwing start begin 2023 met oplevering later dat jaar. Het restaurant telt 500 zitplaatsen op twee verdiepingen en een terras aan de zijde van Lake Disney. Daarnaast komt er een nieuwe take away naast de hoofdingang waar je authentieke Franse gebakjes, sandwiches en salades kunt afhalen.

Als tweede sluit Planet Hollywood op 7 januari 2023 voor de komst van een compleet nieuw restaurant concept op die locatie. De iconische wereldbol zal verdwijnen waarbij de locatie een nieuwe facade krijgt die beter aansluit bij World of Disney en de rest van het vernieuwde Disney Village.

Op 8 januari 2023 volgt de sluiting van King Ludwig's Castle ter voorbereiding op de opening van "The Royal Pub" op dezelfde locatie met een nieuwe gevel, bar, terras en restaurant.


30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier 30 jaar Disney magie in Disneyland Paris met nieuwe beleveningen, shows, decoratie en Disney figuren in speciale outfits. In het Disneyland Park is al het nieuwe entertainment vanaf 6 maart 2022 te zien en in het Walt Disney Studios Park opent in de zomer van 2022 het gloednieuwe Avengers Campus gebied met twee nieuwe attracties.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris brengt LP van Euro Disney uit met muziek album voor de 30e verjaardag
27/01/2023
Bekijk het nieuwe 'Euro Disney' album van Disneyland Paris op LP met muziek uit de parken[...] Lees meer
Avengers: Power the Night drone show in Disneyland Paris met superhelden bij de Tower of Terror
10/01/2023
Disneyland Paris presenteert de nieuwe Avengers: Power the Night drone show tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Disney Dreams keert terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag
10/01/2023
De populaire Disney Dreams avondshow keert vanaf 12 april 2023 terug in Disneyland Paris tijdens de Grote Finale van de 30e verjaardag[...] Lees meer
Villages Nature Paris gaat uitbreiden met nieuwe huisjes en wildwaterbaan bij Disneyland Paris
24/12/2022
Center Parcs bouwt extra huisjes en een nieuwe wildwaterbaan voor Villages Nature Paris bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen