Disneyland Paris    |    Nieuws    |    The Royal Pub in Disneyland Paris vervangt King Ludwig's Castle in Disney Village
Openingstijden vandaag
Monday 20 March 2023
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
The Royal Pub in Disneyland Paris vervangt King Ludwig's Castle in Disney Village
16/12/2022
The Royal Pub in Disneyland Paris vervangt King Ludwig's Castle in Disney Village

Als onderdeel van de grote herontwikkeling van Disney Village in Disneyland Paris, zal King Ludwig's Castle vanaf 17 februari 2023 worden vervangen door de nieuwe The Royal Pub. De nieuwe locatie ligt naast Billy Bob's en bestaat uit een restaurant, terras en bar.


King Ludwig's Castle wordt The Royal Pub

Voor de transformatie naar The Royal Pub, zal King Ludwig's Castle begin januari 2023 sluiten en defenitief plaatsmaken voor een nieuwe pub met restaurant, terras en bar. Het restaurant zoals we het nu kennen wordt vernieuwd met een nieuwe gevel.

The Royal Pub serveert 'finger food' en 'comfort food' gerechten, waaronder fish & chips, gestoofd rundvlees, hartige taarten, flatbreads, tosti's, salades en desserts met daarnaast een nieuwe bar met terras. Bekijk het menu:

Als we bovenstaande concept art bekijken vanuit de huidige situatie, dan zien we dat de gevel wordt aangepast met een strakker design. Links is de bar en rechts het restaurant. Zie de huidige situatie vanuit hetzelfde oogpunt in de twee vergelijkingen:


Uitbreiding en upgrade van Disney Village

De vervanging van King Ludwig's Castle door The Royal Pub is de eerste stap in een meerjarenplan voor de uitbreiding en upgrade van Disney Village tot een parkachtig gebied met Boardwalk langs het water. Er komen onder andere nieuwe winkels, restaurants en bars.


Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris

Vier de Grote Finale van de 30e verjaardag van Disneyland Paris in het Disneyland Park met o.a. de nieuwe Dream and Shine Brighter show bij het kasteel, de spectaculaire Disney D-Light drone show in de avond, de unieke Gardens of Wonder kunstwerken, de terugkeer van avondshow Disney Dreams en Disney figuren in speciale outfits.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023
Bekijk de grote upgrade van Disney Studio 1 in Disneyland Paris als toegangspoort tot het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Hulk in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in het Walt Disney Studios Park
13/03/2023
Ontmoet Hulk in zijn Avengers outfit op z'n eigen meet & greet locatie bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in Discoveryland
03/03/2023
Ontmoet Mando en Grogu uit The Mandalorian op hun eigen meet & greet locatie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Vier Disney's Betoverende Kerst in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024
01/03/2023
Ontdek het nieuwe Kerstseizoen in Disneyland Paris van 11 november 2023 t/m 7 januari 2024[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen